Care este marea GRESEALA care ii face pe barbati de RUSINE atunci cand ies din casa 

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 03:06

In lume exista sute de publicatii de moda care se intrec in a le oferi barbatilor si femeilor o sumedenie de sfaturi care sa-i ajute sa evite greselile flagrante de vestimentatie.

Cu toate acestea, una dintre cele mai mari greseli pe care le fac barbatii este, in acelasi timp, foarte simpla de evitat.

La prima vedere pare destul de greu sa asortezi costumul albastru, gri sau maro cu pantofii, insa lucrurile se simplifica foarte mult daca stii cum sa faci asta. In plus, magazinele online iti pun la dispozitie, la doar cateva click-uri distanta, sute de modele de ghete si pantofi pentru toate gusturile, dupa cum vedem la otter.ro. Trebuie doar sa stii ce-ti doresti.

Iata cum pot corecta barbatii marea greseala de vestimentatie si ce pantofi trebuie sa poarte in functie de culoarea costumului, conform publicatiei Business Insider:

1. Costumele negre

Un costum negru este foarte rigid in posibilitatile vestimentare pe care le ofera si se asorteaza cel mai bine cu pantofii negri.

2. Costumele maro

Daca vrei sa porti un costum maro, cea mai mare greseala pe care poti s-o faci este sa-l asortezi cu pantofi negri.

Costumul maro se asorteaza, insa, tot cu pantofi maro, dar cu o nuanta mai inchisa decat cea a costumului, sau cu pantofi rosii sau visinii.

3. Costume bleumarin

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Costumele bleumarin se asorteaza cu pantofi negri, maro, rosii sau visinii.

Culoarea pantofilor ofera, insa, caracterul formal sau informal al vestimentatiei. Daca iti doresti un aer business, alege pantofii negri. Daca vrei sa emani un aer relaxat, alege pantofii maro, iar pentru iesiri in oras sau diferite evenimente cu un caracter informal poti opta pentru pantofi rosii sau visinii.

4. Costumele gri

Costumele in diferite nuante de gri se asorteaza cu pantofii maro, rosii, visinii sau negri.

Astfel de costume ofera multa flexibilitate in alegerea pantofilor, la fel ca cele bleumarin. In cazul in care costumul are o nuanta gri inchis, alege pantofi negri, o camasa alba si o cravata neagra. Daca doresti sa porti o camasa cu o culoare mai indrazneaza, alege pantofii rosii sau visinii.

5. Costumele gri carbune

Astfel de costume nu se potrivesc deloc cu pantofii maro, ci cu pantofi negri si visinii.

 

Foto: Creative Commons

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!