Care este miza jocului de comunicare din această seară? Faimoșii și Războinicii, mai motivați ca niciodată să obțină victoria

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 mai 2021, 20:45

Dacă este duminică, înseamnă că Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în jocul de comunicare! 

În seara aceasta este ultimul joc al săptămânii la Survivor România 2021. Astfel, Faimoșii și Războinicii se vor lupta în jocul de comunicare, unde vor da tot ce e mai bun pentru a câștiga.

Citeste si: Cum arată inelul cu care Sorin de la Survivor România 2021 și-a cerut iubita în căsătorie? Nicio femeie nu s-ar aștepta la un asemenea model!

Care este miza jocului de comunicare de la Survivor România 2021

Faimoșii și Războincii sunt mai motivați ca niciodată în această seară, deoarece echipa învingătoare va primi vești de la persoanele dragi.

Chiar dacă au avut parte de o sătămână grea și foarte solicitantă, o săptămână în care Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cele mai grele trasee din Republica Dominicană, concurenții de la Survivor România au emoții foarte mari pentru jocul de comnicare.

Citeste si: Zanni și Ana Porgras se vor muta împreună după terminarea competiției Survivor România? Faimoasa a dezvăluit totul

Săptămâna aceasta, Războinicii au câștigat toate jocurile, Faimoșii fiind foarte triști de acest rezultat, însă în seara aceasta ambele echipe vor să învingă, având în vedere că este vorba despre un joc de comunicare, iar miza este una colosală.

Concurenții promit că vor da totul pentru victorie, pentru că după cinci luni de când sunt în Republica Dominicană, dorul de casă, de persoanele dragi este foarte mare.

Citeste si: Faimoșii au decis! Incredibil pe cine vor să trimită acasă! Iată pe cine au nominalizat spre eliminare

Daniel Pavel le-a dezvăluit concurenților miza jocului din această seară, iar reacțiile acestora au fost explozive, emoțiile i-au copleșit gândindu-se că vor conversa cu cei dragi. 

"Astăzi veți avea posibilitatea de a lua legătura cu familia. Faimoșii, dacă câștigă acest joc, vor avea apel cu familia, un apel telefnic cu familia. Dacă îl câștigă Războinicii, veți avea mesaje text în timp real cu familia.", a anunțat Daniel Pavel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată traseul jocului de comunicare

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care este regulamentul jocului de comunicare. Iată cum arată traseul pe care vor intra concurenții ambelor echipe astăzi pentru a caștiga jocul de comunicare al acestei săptămâni. 

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp a făcut anunțul: „Este pe drum!” Faimosul de la Survivor România 2021 va izbucni în lacrimi când va afla vestea cea mare

"Pentru a câștiga acest premiu pentru comunicare, veți intra pe următorl traseu.  Pentru a câștiga jocul de comunicare al săptămânii, concurenții se confruntă pe un traseu exclusiv la sol.

Intră pe sub un tunel ascendent după care, după o serie de obstacole la înălțime, printr-un tunel de hexagoane. Mai departe, sunt patru piramide peste care trebuie să facă slalom și plonjează în bazin. În bazin este o plasă pe sub care trebuie să înoate.

La ieșirea din bazin îi așteaptă o poartă pe care trebuie să o împingă și apoi pe o cordelină foarte îngustă, trebue să depășească trei bile de mari dimensiuni.

La proba de final, concurenții trebuie să introducă câte doi săculeți de nisip în câte două orificii pe o masă aflată în fața lor. Masa trebuie rotită la 180 de grade prin intermediul unui inel, pe care concurentul îl declanșează cu o mână și face aruncările cu cealaltă.

În situația în care unul dintre săculeți, prin lovire indirectă cu alt săculeț, intră în orificiu, punctul este valabil. Însă, în situația în care, prin vibrația postamentului, săculețul este introdus, concurentul trebuie să reia aruncările.

Concurentul care reușește să introducă primul patru săculeți, este concurentul care aduce punct echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte, este echipa care câștigă jocul de comunicare", a explicat Daniel Pavel.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.