Care este motivul pentru care comediantul Doru Octavian Dumitru nu se vede des cu copiii săi

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 nov 2023, 00:00

Cum reușește Doru Octavian Dumitru să comunice cu copiii lui

Sursa: Facebook Doru Octavian Dumitru

Doru Octavian Dumitru este un talentat comediant din țara noastră, iar în spatele acestei personalități glumețe există un familist convins.

Comediantul Doru Octavian Dumitru este cunoscut pentru cariera de succes pe care o are în industria de divertisment din România, iar acesta se poate mândri cu familia pe care și-a construit-o de-a lungul vieții.

Care este relația pe care Doru Octavian Dumitru o are cu cei doi copii ai lui?

Comediantul Doru Octavian Dumitru și-a dorit să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, motiv pentru care nu multe persoane știu că bărbatul este un mândru tată al unei fete și al unui băiat.

Cei doi copii sunt din două povești de iubire diferite, iar comediantul a mărturisit că nu petrece cât de mult timp și-ar dori cu aceștia deoarece este plecat foarte des la diferite evenimente și spectacole de comedie.

Doru Octavian Dumitru a avut trei încercări de a își găsi dragostea, urând ca la cea din urmă să poată recunoaște că a descoperit ce este cu adevărat fericirea alături de persoana de lângă el.

Din cele două căsnicii nereușite, Doru Octavian Dumitru are doi copii, o fată de 37 de ani și un băiat de 20 de ani, cu care recunoaște că are o relație foarte bună, de care este mândru. 

Citește și: Denise Rifai, față în față cu Doru Octavian Dumitru, duminica aceasta la “40 de întrebări” “Sunteți destul de speriat ca să începem?”

Deși comediantul nu se vede foarte des cu copii lui, acesta consideră că a reușit să își construiască o relație foarte bună cu cei doi, vorbind cât de des este posibil pe rețelele de socializare pentru a simți conexiunea dintre un părinte și copiii lui. Ioana este fata comediantului Doru Octavian Dumitru, iar aceasta are 37 de ani, iar mândria pe care o are acesta pentru fiica sa este greu de explicat, cu atât mai mult că aceasta l-a făcut și bunic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 „Cu fiul meu vorbesc foarte des, zilnic. La telefon sau pe Internet, cum ne este mai la îndemână.

Avem o relație foarte frumoasă și apropiată.  Ne înțelegem de minune. Și cu Ioana, fiica mea, am o relație minunată. Aștept să mă fac bunic, este căsătorită de ceva vreme, dar până acum nu a devenit mama. Eu unul abia aștept”, povestea Doru Octavian Dumitru, potrivit fanatik.ro

Sfaturile lui Doru Octavian Dumitru pentru o viață liniștită

În perioada în care pandemia a lovit întreaga omenire, mulți oameni au avut de suferit, astfel oamenii și-au pierdut locurile de muncă sau au fost puse pe pauză din cauza restricțiilor, situație în care s-a aflat și comediantul Doru Octavian Dumitru. După această situație delicată prin care au trecut oamenii, Doru Octavian Dumitru a apărut într-o emisiune în care a zis ce l-a ajutat pe el în această perioadă, fiind una în care a stat departe de sălile pline cu oameni.

Citește și: Cum a devenit Doru Octavian Dumitru o legendă a comediei: De la cariera de inginer la comediantul din spatele râsului contagios. Averea pe care a strâns-o artistul de-a lungul carierei sale

„După părerea mea, liniştea nu îţi vine de la meserie, de la iubire, de la bunăstare. Vine din altă parte. Dacă găseşti locul de unde vine liniştea, atunci eşti liniştit în iubire, în bunăstare, în familie, în sănătate. Liniştea vine de la secretul vieţii. Acceptarea. Caută-te, cercetează-te. Să ai timp pentru tine (...) Eu consider că totul este complex. Eu şi virusul ăsta îl văd într-un fel. Nu e un prostănac care a venit. Nu. E acum ca să ne înveţe ceva. Sunt absolut convins. Creatorul ştie că e aici. Ştia dinainte să fie(...) Mihai Gâdea crede în soartă? Soarta este un fel de premoniție materială, adică, așa o să mi se întâmple, că se întâmplă material, practic. Să zicem, predestinare (...)”, a mărturisit acesta, potrivit antena3.ro.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.