Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha? Cei doi artiști locuiesc în aceeași casă și la 5 ani de la despărțire

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 05 nov 2021, 13:19

Misha si Connect-R locuiesc in aceeasi casa

Sursa: Instagram Connect-R

Connect-R și Misha au decis să puncă capăt căsniciei în urmă cu aproximativ cinci ani, însă continuă să locuiască în aceeași casă.

Divorțul dintre Connect-R și Misha a șocat pe toată lumea.  Invitat în cadrul unui podcast, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia sa, la cinci ani de la divorț, dar și despre relația pe care o are cu fiica lui, Maya.

Care este motivul pentru care Connect-R nu și-a refăcut viața după divorțul de Misha?

Divorțul dintre Connect-R și Misha a șocat lumea întreagă, nimeni se se aștepta la o asemenea decizie, mai ales că, cei doi au și un copil împreună. Relația lor a fost întotdeauna extrem de

discretă, puține lucruri sunt cunoscute despre viața lor de familie. Cert este că, Connect-R o apreciază enorm pe mama fetiței sale și au o relație foarte strânsă.

Artistul a fost invitat, recent, într-un podcast, unde a dezvăluit care au fost motivele separării de soția sa, dar și cu ce a rămas în urma despărțirii de femeie care i-a dăruit un copil.

 ”Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt.

Lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a spus Connect-R.

După divorț, nici Misha, dar nici Connect-R nu și-au refăcut viața, ba chiar au continuat să locuiască în aceeași casă, chiar și la cinci ani de la despărțire. Decizia a venit din partea amândurora, pentru că așa au simțit.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a mărturisit artistul.

Citeste si: Connect-R, anunț neașteptat în mediul online: „A mai venit un copil!” Artistul și-a surprins prietenii virtuali

Ce relație are Connect-R cu fiica lui, Maya

Maya i-a schimbat complet viața artistului. Connect-R a dezvăluit că are o relație specială cu fiica lui, se înțelege cu ea și fără să vorbească. Acesta este un tată dedicat și se implică în creșterea fiicei sale.

”Relația cu fiica mea e 100% autentică. Avem niște momente atât de mute, știi cum?! Zicea Einstein că limbajul este modul handicapat al omului de a traduce niște sentimente, niște stări… Noi l-am depășit de mult.

Aseară stătea pe canapea, iar eu pe cealaltă canapea și ne uitam la TV, iar la un moment dat m-am întors către ea și i-am făcut cu mâna și a bufnit în râs, apoi râdeam amândoi. Comunicăm la un nivel extraordinar de profund, fără cuvinte”, a mai spus Connect-R în cadrul podcast-ului.

Citeste si: Ce relație au Misha și Connect-R după divorț? Artistul a dat toate detaliile: „Timpul trece, iar...”