Care este motivul pentru care Doru Gușman merge aproape zilnic la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. O femeie l-a văzut de mai multe ori și a povestit tot: „Se uită de jur împrejur”

Autor: Madalina Maftei

”Probabil nu a reușit să treacă peste acest eveniment neplăcut care ne-a marcat pe toți”

Doru Gușman, impresarul și cel mai bun prieten al regretatului interpret de muzică populară, merge aproape zilnic la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a trecut la cele veșnice în urmă cu mai bine de un an și jumătate. Moartea lui fulgerătoare a lăsat în urmă multă durere în sufletele celor care i-au îndrăgit muzica. Artistul a fost înmormântat la Craiova, în cimitirul Ungureni. Se pare că Doru Gușman merge destul de des la mormântul regretatului artist.

Ce face Doru Gușman aproape zilnic la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian 

De când interpretul de muzică populară a trecut la cele veșnice, Doru Gușman  este nelipsit de la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian, a dezvăluit o femeie, care merge periodic la mormântul fiului său și care l-a văzut de fiecare dată de impresar la căpătâiul regretatului său prieten și îngrijește mormântul acestuia cu mare responsabilitate. 

Femeia a mărturisit că l-a văzut de multe ori îngândurat pe Doru Gușman, semn că nu a trecut nici acum peste moartea bunului său prieten.

Citește și: Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, jignit și hărțuit. Alin a decis să-și facă dreptate: "Nu am vrut să fac rău, dar situația impune acest lucru"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Domnul Gușman nu știu dacă vine aici zi de zi, dar de câte ori am venit, dumnealui a fost aici, prezent. Cu siguranță vine constant, de multe ori pe săptămână. Pune flori, schimbă lumânările, se uită de jur împrejur să vadă dacă totul este bine. Îi spune câteva cuvinte și apoi pleacă. Și dumnealui văd că are groapa tot aici, lângă prietenul lui de-o viață, Petrică Mâțu Stoian, dar și lângă soție. 

L-am văzut de multe ori îngândurat … Probabil nu a reușit să treacă peste acest eveniment neplăcut care ne-a marcat pe toți.    Eu vin aici în fiecare săptămână, la fiul meu, care a murit într-un accident groaznic.

De atunci nu mai am liniște… De multe ori i-am mai aprins și eu o lumânare domnului Mîțu, căci tare mult mi-au mai plăcut cântecele dumnealui…”,  a

declarat femeia care l-a văzut mereu pe Gușman la mormântul lui Petrică, pentru  Fanatik.ro.

Citește și: Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, l-a dat în judecată de Doru Gușman și îl acuză de furt. Ce bunuri ar fi luat din casa regretatului artist