Care este motivul pentru care Ionuț Cercel nu a mai urcat de scenă de 5 ani. Mesajul copleșitor al artistului la aproape un an de la moartea tatălui său: ”O spun și astăzi cu aceeași mândrie”

Autor: Madalina Maftei

Motivul pentru care Ionuț Cercel nu a mai urcat de scenă de 5 ani

Sursa: Facebook Ionut Cercel

Ionuț Cercel nu poate trece peste moartea tatălui său nici astăzi, la aproape un an de la trecerea în neființă a lui Petrică Cercel.

Ionuț Cercel este împlinit alături de soția lui și de copiii lor, însă nu poate trece peste moartea tatălui său, dorul pentru el este mai puternic pe zi ce trece. La aproape un an de la moartea lui Petrică Cercel, fiul său a transmis un mesaj copleșitor.

Mesajul emoționant a lui Ionuț Cercel

Copiii manelistului au sperat până în ultima clipă că tatăl lor se va face bine, iar virusul nu va reuși să-l răpună, căci era un om puternic.

Din păcate, boala a învins din nou, astfel, Petrică Cercel a fost răpus de virusul care a făcut ravagii în lumea întreagă în ultimii doi ani. Cu durere în suflet, pe 15 septembrie 2021, familia Cercel anunța trecerea în neființă a îndrăgitului artist. Vestea a îngenunchiat pe toată lumea, nimeni nu se aștepta ca trupul cântărețului de muzică de petrecere să cedeze atât de ușor. 

Acesta se afla intubat la un spital din Capitală de mai multe zile, deși inițial a refuzat îngrijirile medicilor.

Manelistul a fost un adevărat model pentru fiul lui, Ionuț Cercel, dar și un mentor desăvârșit. Încă de la o vârstă fragedă, Ionuț s-a bucurat de un succes fulminant în lumea manelelor, precum tatăl său.

Citeste si: Problemele se țin lanț în familia lui Petrică Cercel! Fiul regretatului artist, Ionuț Cercel, are probleme de sănătate

Ionuț Cercel nu a mai urcat pe scenă de 5 ani

Ionuț Cercel nu a mai urcat de cinci ani pe scenă și a încercat să stea cât se poate de departe de luminile reflectoarelor. 

Cu toate acestea, oamenii îl iubesc, îl apreciază și îi ascultă muzica în continuare. Piesa sa a fost pusă la o petrecere sau la un festival, iar mulțimea a fost în delir. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urmă cu puțin timp, artistul a postat un mesaj pe pagina de Facebook în care îi mulțumește public tatălui său, care nu mai este printre noi.

”Ii mulțumesc tatălui meu pentru omul care sunt! Datorită lui și astăzi, după 5 ani de când nu mai apar pe scenă ca solist vocal, oamenii încă mă iubesc și imi ascultă melodiile! Exact așa cum o spuneam în urmă cu 18 ani, așa o spun și astăzi cu aceeași PENTRU CEI CARE NU MĂ CUNOSC, SUNT IONUT CERCEL, BĂIATUL LUI PETRICA CERCEL, #multumescoamenibuni. E greu să cânte o sală întreagă ACUM melodia ta in situația in care tu nu mai cânți de 5 ani… #performanță”, a scris Ionuț Cercel pe Facebook.

Citeste si: Ionuț Cercel, îngenuncheat de durere din nou: "2 jumătăți au format un întreg! Acum, inima mea nu mai e întreagă, e pe jumate!"