Care este motivul pentru care Sandra Bullock a renunțat la actorie

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 01 apr 2023, 04:20

Motivul pentru care Sandra Bullock renunță la actorie

Sursa: Instagram Sandra Bullock

Sandra Bullock este mai determinată ca oricând să facă un pas în spate și să iasă din lumina reflectoarelor. Care este motivul pentru care actrița renunță la actorie. 

Sandra Bullock, frumoasa brunetă, cunoscută pentru rolurile ei faimoase în „ Destroyer„ ,„ Vrei să te însori cu mine?„, „Bird Box„, „Ocean’ s Eight„  și multe altele a făcut niște afirmații îngrijorătoare despre ce urmează să se întâmple cu cariera acesteia de peste 30 de ani în industria cinematografică.

Chiar dacă actrița are o avere de invidiat și o viață de vis, aceasta nu pare să fie mulțumită din toate punctele de vedere, iar din acest motiv a decis că are nevoie de o pauză de la actorie.

Citeste si: Sandra Bullock este cea mai frumoasa femeie din lume in 2015. Titlul i-a fost acordat de revista People

Sandra Bullock a anunțat că va renunța la actorie

Orele lungi de muncă și programul alert au facut-o pe Sandra Bullock să ajungă la limită, să se gândească din ce în ce mai mult la a lua o pauză definitivă de la actorie, uimindu-și toți admiratorii.

Din cauza stresului cauzat de programul încărcat, actrița a ajuns să aibă stări de anxietate, epuizare și burnout, conform site-ului click.ro.

Ce este burnoutul și de ce o afectează atât de mult pe actriță?

Burnoutul, conform specialiștilor, reprezintă un răspuns asupra stresului constant, ce se manifestează prin epuizare, sentimente de detașare, ineficiență, lipsă de realizare și poate să ajungă și la deteriorarea sănătății ei mentale, ceea ce o fac pe actriță să nu se mai bucure de pasiunea ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cinci actori care s-au retras după ce au descoperit că suferă de o boală

Care este motivul din spatele acestei decizii

Cel mai important motiv pentru care aceasta a luat decizia radicală de a pune pauză carierei sale cinematografice îl reprezintă dorința acesteia de a se concentra mai mult pe creșterea copiilor ei.

Actrița Sandra Bullock a adoptat și îi crește singură pe cei doi copii, Louis, în vârstă de 12 ani și Laila, de 10 ani și vrea ca timpul acordat filmărilor să fie înlocuit cu timpul petrecut în familie.

În cadru unui interviu dat pentru emisiunea Entertainment Tonight, faimoasa actriță a dezvăluit că vrea ca timpul ei petrecut până acum pe platourile de filmare să fie înlocuit cu timp de calitate petrecut alaturi de cei doi copii ai ei, ”Îmi iau slujba de dădacă foarte în serios”.

Până acum micuții au fost crescuți mai mult de bone și actrița simte că e cel mai bun moment să se ocupe ea de dezvoltarea acestora de acum încolo.

Citeste si: Bruce Willis renunță la actorie din cauza problemelor de sănătate. Boala cu care a fost diagnosticat actorul în vârstă de 67 de ani