Care este motivul pentru care un concurent participa la “Vrei sa fii milionar?” Iata ce au raspuns concurentii, in aceasta seara, de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 dec 2018, 10:39

O noua editie “Vrei sa fii milionar?” debuteaza astazi, de la ora 22:30, la Kanal D, emisiune concurs prezentata de Teo Trandafir, in care noi concurenti vin sa-si testeze cunostintele dar si sa-si incerce sansa de a deveni milionari.

Mihai Ciuca, de profesie medic, cu specializarea in chirurgie pediatrica, este un concurent extrem de interesant. A calatorit in peste 50 de tari si, in ciuda faptului ca lucreaza in alta tara, n-a pierdut niciodata legatura cu Romania. Mihai Ciuca ne dezvaluie motivul pentru care s-a inscris la “Vrei sa fii milionar?” si ce isi doreste sa demonstreze in urma participarii la acest concurs. 

 

 

“Am plecat sa lucrez in strainatate in urma cu 8 ani; de fapt, munca mea presupune o deplasare de 1-2 saptamani/an, iar restul timpului mi-l petrec in tara, alaturi de prieteni, de familie. Sunt intr-un du-te-vino perpetuu; am in jur de 500 de calatorii cu avionul. In aceasta seara, am venit cu mama si fiul meu, in varsta de 11 ani; el este motivul pentru care m-am inscris la acest concurs.

Fiul meu este in perioada in care are nevoie de popularitate si vreau sa ii demonstrez ca si prin cunostinte temeinice, cultura … prin citit, se poate ajunge la <popularitatea> pe care toti tinerii si-o doresc in ziua de azi”, marturiseste Mihai Ciuca.

 

Cum a performat Mihai Ciuca, in cel mai indragit concurs televizat de cultura generala, si cu ce suma a plecat barbatul acasa, aflati in editia de astazi “Vrei sa fii milionar?”, de la ora 22:30, la Kanal D. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.