Care este numele real al Antoniei? Aşa o cheamă în buletin pe iubita lui Alex Velea

Author: Diana Tilă
Actualizat: 19 ian 2024, 05:10

Antonia este una dintre cele mai frumoase şi iubite artiste din România, însă puțini sunt cei care știu care este numele ei din buletin.

Antonia, iubita lui Alex Velea,  este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cântăreața are mii de fani, însă puțini sunt cei care știu care este numele ei din buletin. 

Citește și: Cum se menține în formă Antonia. Artista a dezvăluit ce dietă urmează

Care este numele real al Antoniei? Aşa o cheamă în buletin

Antonia este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră muzicală în plină ascensiune, are doi băieți cu Alex Velea și o fetiță din prima căsătorie.

Artista este foarte apreciată de români, dar admiratorii nu știu care este numele ei real. Ei bine, în buletin, este trecută Antonia Clara Iacobescu.  Puţini sunt cei care au ştiut acest detaliu, deoarece de când s-a lansat în muzică, iubita lui Velea, a folosit doar primul prenume.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Connect-R, adevărul despre Alex Velea: „Nu cred că mai putem avea o relație de prietenie” Motivul pentru care cei doi au rupt orice legătură

Antonia a dezvăluit pe ce se bazează relația ei cu Alex Velea

Frumoasa Antonia a dezvăluit în cadru unu interviu că baza relației ei cu Alex Velea este iubirea necondiționată, încrederea și momentele de spontaneitate, momente ce îi fac inima să tresară de fiecare dată.

„Menținem flacăra vie prin comunicare, prin exprimarea sentimentelor, prin atenție acordată celuilalt, prin timp petrecut împreună, vacanțe în doi, mici surprize făcute celuilalt. Toate fac relația să se mențină vie, intensă și desigur că iubirea este la baza tuturor acestor ingrediente.

De mai multe ori pe zi ne spunem „te iubesc și așa i-am obișnuit și pe copiii noștri, și lor le spunem și ei ne spun nouă, așa au fost crescuți, în acest spirit.

Clar este un partener romantic și ne place să ne facem mici surprize din când în când. Cel mai recent am fost la cină de Valentines Day, un moment frumos, doar pentru noi doi”, a mai spus Antonia pentru  Viva.ro.

Citește și: Antonia impresionează cu corpul ei perfect. Iubita lui Alex Velea are un abdomen de nota 10, un posterior super bombat și picioare pline de mușchi! 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.