Care este numele real al lui Babasha. Cum îl cheamă în buletin pe cântărețul de manele?

Autor: Laura Macovei

Tânărul Babasha are doar 22 de ani și puțini sunt cei care știu care este numele său real

Sursa: Facebook

Babasha este un tânăr artist care s-a făcut remarcat în ultima vreme prin melodiile care au rupt topurile din țară. De asemenea, Babasha a stârnit și mai mult interes atunci când a cântat pe scenă alături de Coldplay.

Tânărul Babasha are doar 22 de ani și puțini sunt cei care știu care este numele său real!

Citește și: Cum a reacționat Chris Martin după ce Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay! Manelistul a făcut dezvăluiri de la after party: „Au început și alte probleme. I-am stricat concertul”

Care este numele real al lui Babasha

Babasha a devenit faimos în urma celebrelor piese „Păi naa” și „Baklava”, care au urcat rapid în topuri.

Impresionat de succesul său, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a decis să îl invite pe Babasha pe scenă, în timpul concertului de la București, din luna iunie a acestui an.

Cu milioane de vizualizări pe YouTube, melodiile lui Babasha au răsunat pe Arena Națională. Deși a fost huiduit, Babasha a continuat să le dea clasă haterilor și i-a impresionat pe cei care au continuat să îl încurajeze.

În urma succesului său impunător, mulți au fost curioși să afle cine este, de fapt, cântărețul de manele și cum îl cheamă de fapt.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Ei bine, numele din buletin a lui Babasha este Vlad Babașa.

Babasha s-a născut și a crescut într-o familie de muzicieni

Babasha s-a născut într-o familie de muzicieni. Acesta mai are și o soră pe nume Bianca Babașa.

Citește și: Babasha a dezvăluit câți bani a primit pentru a cânta alături de Coldplay. Ce i-a spus manelistul lui Chris Martin înainte de a urca pe scenă: „O să auziți și versiunea mea”

Potrivit likez.ro, Babasha studiază în același timp și Conservatorul din București, pentru a-și aprofunda talentele muzicale.