Care este numele real al lui Kadir Dogulu, soțul protagonistei din "Fiica Ambasadorului". Ce meserie a avut vedeta înainte să devină actor. Puțini știu aceste detalii despre el

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 nov 2022, 00:25

Care este numele real al lui Kadir Dogulu

Sursa: Instagram

Putini admiratori ai actorului Kadir Dogulu stiu faptul ca nu acesta este numele lui real.

Indragitul actor Kadir Dogulu s-a nascut pe 19 aprilie 1982 in Mersin, Turcia. El a devenit faimos odata cu serialul difuzat si de Kanal D, Fatih Harbiye unde a cunoscut-o pe celebra lui sotie, Neslihan Atagul si unde s-au indragostit nebuneste de ea. Insa, daca aceste detalii le sunt cunoscute admiratorilor celor doi, iata ca actorul le mai ofera surprize elor care nu stiu prea multe despre el.

Citeste si: Cea mai controversată sedință foto a protagonistei din "Fiica Ambasadorului", Neslihan Atagul

Cum se numeste in realitate Kadir Dogulu, sotul faimoasei actrite Neslihan Atagul

Citeste si: Marele anunț cu care Neslihan Atagul și-a luat prin surprindere admiratorii! Așa a ales celebra actriță din Turcia să dea vestea cea mare?

Astfel, numele sau, Kadir Dogul este de fapt, o prescurtare caci adevaratul lui nume este Abdulkadir Dogulu. In timpul gimnaziului si liceului a avut multe job-uri printre care cel de bucatar sau operator. 

Norocul sau a fost cantareata Hande Yener caci ea l-a remarcat prin intermediul fratelui lui Kadir, Kemal Dogulu care era si stilistul vedetei. Kadir Dogulu a si aparut intr-un videoclip al celebrei cantarete care se numeste "Romeo".

Dupa aceasta rampa de lansare, Kadir Dogul a inceput sa primeasca oferte de munca in domeniul actoriei. A obtinut rolul principal in serialul Küçük Sırlar, un remake dupa Gossip Girl. De aici si pana a primi roluri in seriale importante nu a mai fost decat un pas.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Ce meserie a avut Kadir Dogulu inainte sa se apuce de actorie

Kadir Dogulu este cel de-al doilea copil dintr-o familie cu cinci copii. Numele sau real este Abdulkadir Dogulu. Mama lui este casnica, iar tatal muncitor pensionar. Kadir Dogul detine si o companie de impresariat. Kemal Dogulu, fratele lui mai mare este consultant de image. A reusit sa le creeze o imagine celor mai importante vedete din Turcia precum Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın. Kadir Doğulu si-a petrecut liceul muncind.

In ce priveste retelele sociale, Kadir Dogulu are peste 8 milioane de urmaritori pe platforma Instagram. Cat despre averea actorului, se spune ca nu o intrece pe cea a sotiei sale, insa cu siguranta nu este nici el foarte departe. Sursele media din Turcia estimand ca doar averea lui Kadir Dogulu a ajuns la cateva zeci de milioane de dolari numai din actorie.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.