Care este numele real al Mellinei de la Survivor Romania 2021. Mama Razboincei, detalii nestiute despre concurenta poate cea mai controversata din competitie

Author: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 19:05
Mellina, dezvaluiri facute de mama ei

Mellina a fost atacata aproape d etoti concurentii care au iesit din competitia Survivor Romania 2021 si majoritatea au avut numai cuvinte urate la adresa ei, insa Musty i-a luat mereu apararea.

Musty este singurul concurent de la Survivor Romania 2021 care a avut o relatie buna cu Mellina despre care are numai cuvinte de lauda, insa lucrurile nu au stat asa inca d ela inceput. Si Musty recunoaste ca nu o suporta la inceput pentru ca i se parea bagacioasa, insa pe parcurs si-a dat seama ca este o fata foarte buna si s-au apropiat foarte mult pana in punctul in care toata lumea a crezut ca cei doi Razboinci au o relatie, insa concurentul face lumina si in acest caz si spune ca Mellina ii este c

ao sora mai mica si nicidecum nu o priveste ca pe o posibila iubita.

Detalii nestiute despre Mellina, Razboinica de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Musty, declaratii surprinzatoare despre Mellina la aeroport dupa revenirea in tara:"O iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc!"

"Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu.

Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea.
Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Care este numele real al Mellinei. Mama ei spune totul

Citeste si: Mellina, concurenta cu cele mai multe critici din partea concurentilor de la Survivor Romania 2021. Roxana Ghita o ataca grav dupa ce a iesit din competitie

Invitata la Teo Show alaturi de intreaga familie a Razboinicei, mama Mellinei si-a exprimat ingrijorarea fata de ce se intampla la Survivor Romania 2021  in legatura cu fiica ei, insa Musty a incercat sa o linisteasca si sa ii spuna faptul ca Mellina a evoluat foarte mult in cadrul competitiei si se descurca de minune, chiar si fara el. Parintele Mellinei a vazut in Musty o persoana pe care fiica ei se poate sprijini in momentele dificile si acum este clar ca si-a pierdut acel confort psihologic :"E o fată foarte puternică, a crescut

foarte mult acolo, ca forță și ca persoană. Mai ales Mellinei i-a fost foarte foame. A intrat într-o criză extrem de puternică. A simțit un ajutor din partea mea, mai aduceam anumite chestii să ne alimentăm. Ne-am apropiat foarte mult atunci. La început nu am suportat-o pe Mellina. Se băga în orice discuție pe care o aveam. Dar s-a dat la o parte, a înțeles. Plângea seara după părinți, după familie. I-am zis că o văd în finală, în grupul acela de la sfârșit. Și pe Sorin îl văd. A crescut zi de zi acolo.”

Mama Mellinei s-a bucurat enorm sa o stie in in siguranta pe fiica ei si totodata a mai dezvaluit ca Razboinica se numeste de fapt Oana Madalina, acesta fiind numele ei din buletin.