Care este numele real din buletin al lui Culiță Sterp! Nimeni nu se aștepta să-l cheme așa în realitate pe renumitul artist

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 sep 2024, 09:34

Culiță Sterp nu este numele adevărat al artistului

Sursa: Facebook Culiță Sterp

Culiță Sterp, cunoscut pentru succesul său în muzică, ascunde un detaliu pe care puțini fani îl cunosc, numele său real.

În timp ce admiratorii lui Culiță Sterp sunt familiarizați cu melodiile și aparițiile sale publice, numele de pe buletin al artistului a rămas necunoscut pentru majoritatea.

Care este numele din buletin al lui Culiță Sterp

Numele adevărat al cântărețului este Nicolae Sterp. Deși „Culiță” este cel care a devenit faimos, „Nicolae” este numele cu care a fost botezat și sub care este înregistrat oficial.

Culiță Sterp este unul dintre cei mai renumiți cântăreți de manele din România, de aceea și-a ales un nume de scenă care să aibă mai multă sonoritate. Acesta este invitat să cânte la o mulțime de evenimente, întrucât foarte mulți oameni îi apreciază muzica.

Însă, în ciuda agendei încărcate cu concerte, artistul reușește să-și facă timp pentru familie. Pe lângă relația cu Daniela Iliescu și Milan, fiul lor, Culiță pune accent pe legătura lui specială cu mama sa, Geta.

Recent, într-o postare pe Instastory, artistul a surprins un moment emoționant alături de aceasta. Întors acasă după o serie de concerte, el a vizitat-o pe Mama Geta, ceea ce i-a adus lacrimi de bucurie femeii. Clipul video cu momentul revederii, acompaniat de o piesă interpretată chiar de cântăreț, a subliniat dorul și legătura profundă dintre mamă și fiu.

Citește și: Ce face Culiță Sterp în vacanță, în absența Danielei Iliescu: „Să vedem dacă agăț și eu ceva”. Cum l-a surprins logodnica lui

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„M-a sunat aseară mama cu glasul îndurerat/ Nu putea nici să vorbească, dar m-a întrebat/ Acasă când mă întorc/ Că se topește de dor/ Că e singură și fără ajutor”, sunt versurile melodiei lui Culiță Sterp, atașate pe fundalul filmării.

Culiță Sterp se simte prins la mijloc între Mama Geta și Daniela Iliescu

În ciuda diferențelor de opinie dintre Mama Geta și logodnica lui, Daniela Iliescu, artistul menține o relație apropiată cu ambele femei importante din viața sa.

În urmă cu câteva luni, mama lui Culiță a adus în prim-plan, într-o emisiune TV, faptul că nu se înțelege prea bine cu nora ei. De asemenea, ulterior declarațiilor Mamei Geta, Daniela Iliescu a explicat că, într-adevăr, unii membri din familia logodnicului ei nu se comportă foarte frumos cu ea.

Citește și: Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp: „Să vină fetița”. Artistul nu se aștepta la o asemenea veste

„Mamă, sunt copilul tău, Daniela, sunt bărbatul tău, încercați, din respect pentru mine, de dragul meu, să vă înțelegeți, dacă se poate, dacă nu, să menținem o relație cât de cât bună”,  a fost mesajul lui Culiță Sterp pentru cele două femei din viața lui, transmis în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Surse foto: Facebook Culiță Sterp/ Instagram Culiță Sterp