Care este oferta educațională disponibilă pe site-ul http://www.teddybar.ro?

Author: B.M.
Actualizat: 19 nov 2020, 02:05

Educația este cel mai de preț lucru pe care un om îl poate dobândi pe parcursul vieții.

De felul în care ne sunt călăuziți pașii din primii ani de viață, de primele lucruri pe care le învățăm în faza preșcolară, scolară și de mai târziu, inclusiv pe perioada în care suntem apți de muncă, va ține foarte mult integrarea, competența și libertatea noastră de gândire. Educația și instruirea peramanetă trebuie să fie principalul nostru scop pe tot parcursul existenței noastre.
Tocmai de aceea aducerea unui copil într-o formă de învățământ, așa cum este cea disponibilă la http://www.teddybar.ro, poate fi foarte importantă pentru dezvoltarea și evoluția lui. Copii au nevoie să li se acorde atenție, să învețe prin joc, să știe să gândească singuri și să se poată integra cât mai bine în orice formă de organizare socială.

La Școala Particulară Teedybar copiii au parte de o experiență de învățare deosebită, centrată pe valorificarea potențialului individual și pe formarea unui sistem liber de gândire și interacțiune cu ceilalți și cu mediul înconjurător. Educația aici începe de la cea mai fragedă vârstă. În acest sens, cei care s-au ocupat de conceperea acestui sistem alternativ de învățământ s-au gândit să integreze cât mai bine toate grupele și etapele de evoluție ale copiilor, formând clase pentru toate formele de învățământ preșcolar și școlar de vârstă mică. Sunt disponibie o creșă, o grădiniță, școală primară, before&after school.

Spre deosebire de sistemul școlar de stat, această instituție școlară particulară pune accentul pe crearea unei atmosfere de educație și de învățare bazată pe curiozitate, spontaneitate și gândire liberă. Micuții vor beneficia de săli de clasă moderne, cu suficient spațiu de recreere și de joacă, de educatori și învățători cu experiență. Toate metodele pedagogice folosite sunt adaptate și conforme nevoilor actuale de instruire ale celor mici.

Cunoscând foarte bine cerințele și exigențele de educație de care copii au nevoie la ora actuală pentru a se integra cât mai bine în societate și a fi cât mai copetitivi mai târziu, instituția respectă cu strictețe atât programa școlară oficială, dar acordă și un maximum de interes orelor de învățare intensivă a limbilor stăine.

Astfel acest sistem educațional alternativ pune accent pe parcurgerea integrală și adaptată a programei naționale de învățământ, dar și pe învățarea activă a limbilor străine. Integrarea și dezvoltarea unei gândiri libere sunt unele dintre aspectele cele mai importante în derularea întregului proces educațional. Grație acestui concept, copii se vor fi mai interesați de educația lor și vor avea rezultate mult mai bune.

La Teddybar copii vor avea parte de o echipă de profesori cu experimentă, dedicați și deschiși să comunice liber și eficient cu copiii. Interacțiunea, întrebările și exprimarea liberă, creativitatea vor fi încurajate și respectate mereu. Aici fiecare copil trebuie să se simtă valorizat și bucuros atunci când vine la școală. Tocmai de aceea demersul didactic și modalitatea de predare au fost concepute și realizate diferențiat, cu sprijinul unor pedagogi cu experiență, ținând mult mai mult cont de psihologia și de gândirea elevului în fiecare dintre etapele sale de evoluție motrică și psiho-emoțională.

Deorece educația este un proces continuu, care nu se încheie o dată cu terminarea studiului de la școală, părinții vor fi implicați în permanență în procesul educațional. Aceștia vor știi tot timpul care este situația școlară a elevului, vor fi informați dacă există derapaje și deviații de comportament, care este nivelul și potențialul și unde este loc de îmbunătățiri.

Pentru a oferi și posibilitatea de a descoperii alte înclinații și talente ale celor mici, programa școlară va fi completată cu activități extrașcolare variate, dar și cu diverse ieșiri. Vor fi efectuate cursuri de muzică, desen, activități sportive, vizite la muzee și expoziții, excursii, tabere, drumeții.

Pentru că în viață nu există numai drepturi, ci și responsabilități, copiii vor fi învățați atât să gândească și să se exprime liber, dar și să respecte regulile și obligațiile ce le revin.

Această școala particulară TeddyBar va face tot posibilul ca fiecare elev :

• să fie în siguranță pe toată perioada desfășurării cursurilor
• să se integreze cât mai bine în colectivitate și în societate
• să parcurgă eficient programa scolară oficială
• să învețe limbile străine engleză și germană
• să participe la cât mai multe activități instructiv-recreative, precum desen, sport, muzică etc.
• să își valorifice potențialul, să fie mereu motivat și competitiv
• să știe să scrie și să citească perfect, atât în română, cât și în germană sau engleză
• să capete deprinderea de a învăța cu plăcere
• să aibă deprinderi de viață sănătoasă.

Conceptul principal ce stă la baza acestei forme de învățământ particular este asigurarea unei educații diferențiate, care să țină seama de înclinațiile celor mici, care să-i ajute cât mai bine în descoperirea și dezvoltarea abilităților personale. Astfel fiecare copil va avea parte de mai multe șanse de a fi o persoană aptă, care se va adapta mult mai bine la școală și se va integra mult mai bine în viață.

Pentru a afla mai multe detalii despre acestă grădiniță și școală sau pentru a vedea cum poate și copilul vostru să beneficieze de acest sistem educațional alternativ, intrați pe site-ul Teddybar.ro!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.