Care este povestea din spatele relației Prințului William cu Kate Middleton. Cum s-au cunoscut cei doi și cum a fost Kate cerută în căsătorie

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 oct 2023, 01:55

Care este povestea din spatele relației Prințului William cu Kate Middleton

Sursa: Facebook The Royal Family

Kate Middleton a devenit cunoscută după relația sa cu Prințul William, însă oamenii nu știu cum s-au întâlnit cei doi.

Kate Middleton a început să fie din ce în ce mai observată și mai criticată după ce s-a aflat de relația ei cu Prințul William, însă acest lucru nu a speriat-o, cei doi reușind să contureze una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar așa s-au cunoscut cei doi.

Citește și: Prima aparitie a lui Kate Middleton dupa dezvaluirile facute de Ducii de Sussex!

Cum s-au cunoscut Kate Middleton și Prințul William?

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut la data de 9 ianuarie 1982, a Spitalul Regal din Berkshire. Aceasta nu s-a născut într-o familie regală, însă a reușit să cucerească inima Prințului William.

Cei doi s-au întâlnit la Universitatea St. Andrew din Scoția, acolo unde Kate a început studiile în anul 2001. „Când am întâlnit-o prima dată pe Kate, am știut că era ceva foarte special la ea și îmi doream să o cunosc mai bine, dar am ajuns să fim prieteni pentru

o vreme"
, a declarat Prințul William, potrivit stirileprotv.ro.

Deși între cei doi nu se poate spune că a fost dragoste la prima vedere, aceștia au avut posibilitatea de a fi prieteni, astfel sentimentele dintre ei fiind din ce in ce mai puternice, iar conexiunea fiind una neimaginabilă.

Frumoasa Kate Middleton i-a atras atenția prințului în cadrul unui spectacol caritabil de modă ce a avut loc în anul 2002, atunci când Kate și-a făcut apariția într-o rochie incredibilă de dantelă, ce l-a lăsat fără cuvinte pe Prințul William.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un an mai târziu, în 2003, Kate s-a mutat cu Prințul William într-un apartament cu patru dormitoare. Frumoasa poveste de dragoste s-a și terminat în anul 2007, atunci când cei doi au spus că își doresc ca în această pauză să se cunoască mai bine pe sine. Despărțirea nu a durat mult și câteva luni mai târziu cuplul a revenit în forță, arătând oamenilor că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Citește și: Kate Middleton, superbă într-o ținută de inspirație militară. Rar o putem vedea așa!

Cum a fost cerută în căsătorie Kate Middleton 

După 8 ani de relație, în anul 2010, Prințul William a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe Kate. Cererea a avut loc într-o vacanță în Kenya, iar inelul de logodnă primit de frumoasa prințesă a fost unul purtat de Prințesa Diana.

„Am fost în urmă cu aproximativ trei săptămâni, în vacanță în Kenya. Am plecat pentru câteva zile, împreună cu niște prieteni, și am decis că a era momentul potrivit pentru cererea în căsătorie. Am vorbit înainte de căsătorie, așa că nu a fost neapărat o surpriză foarte mare. Dar am dus-o într-un loc frumos din Kenya și am făcut propunerea ca la carte”, a spus William, potrivit sursei citate anterior. 

Nunta ruptă din filmele de dragoste a avut loc un an mai târziu, în anul 2011, ceremonia având loc la Westminster Abbey din Londra.

După peste 10 ani de căsătorie, cei doi au trei copii, Prințul George Alexander Louis, Prințesa Charlotte Elisabeth Diana și Prințul Louis Arthur Charles.

Citește și: Ce omagiu i-a adus Kate Middleton, Prințesa de Wales, Reginei Elisabeta a II-a, în ziua înmormântării

Sursa: Facebook The Royal Family