Care este povestea icoanei făcătoare de minuni din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Icoana este vindecătoare de boli grele, precum cancerul

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2022, 06:35

Care este povestea icoanei făcătoare de minuni din casa lui Petrică Mîțu Stoian! Icoana este vindecătoare de boli grele, precum cancerul

Sursa: Facebook Constantin Enceanu

Petrică Mîțu Stoian avea o icoană făcătoare de minuni specială, la care se ruga seară de seară la casa lui din Craiova.

Petrică Mîțu Stoian a avut și averi materiale, dar mai ales spirituale. Una dintre acestea este o icoană rară pe care o ținea pe un perete al sufrageriei din vila pe care o avea în Craiova.

Icoana lui Petrică Mîțu Stoian a fost adusă din Rusia în timpul primului Război Mondial

„Este o icoană adusă din Rusia, o ”Kazanskaia”- Fecioara din Kazan.

Este adusă în perioada primului Război Mondial. Este o icoană făcătoare de minuni.(...) Astea sunt sfințite și sunt poleite”,  a explicat Petrică Mîțu Stoian, în timp ce își prezenta icoana.

Kazanskaia este cunoscută pentru minuni precum vindecarea cancerului și este foarte scumpă

„Kazanskaia” este cunoscută ca fiind o icoană făcătoare de minuni, care vindecă boli grele precum cancerul, așa că nu a fost deloc întâmplător faptul că Petrică Mîțu Stoian avea replica acestei icoane acasă, dat fiind faptul că și el era bolnav de cancer din ianuarie, urmând să fie operat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care era, de fapt, relația dintre Petrică Mîțu Stoian și familia impresarului Doru Gușman: „Datorită acestei familii a cunoscut multe realizări”

Icoana din casa lui Petrică Mîțu Stoian nu reprezintă doar un bun spiritual, ci este și un obiect original, sfințit și care trăiește de peste 100 de ani. Icoana făcătoare de minuni poate să ajungă și la valoarea de 20.000 de euro dacă vine însoțită de certificatul care să demonstreze originea și vechimea acesteia.

Citeste si: Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, adevărul despre relația artistului cu impresarul său. Detalii neștiute despre cei doi au ieșit la iveală: "În spate mai este o față pe care noi nu o știm"

În dormitor, deasupra patului, Petrică Mîțu Stoian avea agățată și o replică a celebrului taboul „Întoarcerea fiului risipitor”  semnat de Rembrandt, o operă care a fost foarte controversată pentru că tatăl din tablou are o mână de bărbat, iar cealaltă este de femeie.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.