Care este prețul lui Victor Ciutacu? Jurnalistul a dezvăluit cât câștigă, de fapt, din televiziune: „Un milion de euro și scapi de mine”

Autor: Diana Bostan

Care este prețul lui Victor Ciutacu

Sursa: Captură YouTube- „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Jurnalistul Victor Ciutacu a pus punct speculațiilor în ceea ce privește câștigurile sale din presă, duminică, 24 martie, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, Victor Ciutacu a vorbit deschis și despre câștigurile sale din presă. După ce s-a zvonit că ar fi trecut de la un salariu de 5.000 de euro la unul de 15.000 de euro, jurnalistul a ținut să facă unele precizări referitoare la aceste afirmații.

Care este prețul lui Victor Ciutacu

În urmă cu ceva timp, s-a zvonit faptul că jurnalistul Victor Ciutacu ar fi plecat de la un salariu de 5.000

de euro, oferit de Dan Voiculescu, la un salariu de 15.000 de euro, oferit de Sebastian Ghiță. Acesta nu a dezvăluit niciodată suma reală, însă a ținut să precizeze că este mulțumit de cât câștigă în prezent.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Victor Ciutacu a ținut să glumească în stilul caracteristic în legătură cu câștigurile sale.

Jurnalistul a lăsat de înțeles că, odată cu experiența acumulată în presă, a crescut și prețul său.

Citește și: Victor Ciutacu a recunoscut că soția lui aduce mai mulți bani în casă. Cât valorează penthouse-ul în care locuiește familia Ciutacu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Fiecare om are un preț, al meu e mare. La momentul respectiv, atunci când eram un puști naiv, ziceam că un milion de euro și scapi de mine, acum s-a scumpit lucrarea”, a spus Victor Ciutacu, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Victor Ciutacu a spus adevărul în legătură cu salariul de 15.000 de euro

Jurnalistul Victor Ciutacu a transmis că nu are o idee precisă despre prețul său în acest moment. El a menționat că atât estimările referitoare la salariul său din trustul Intact, cât și unele afirmații făcute de Cristi Brancu, sunt departe de realitate. În plus, jurnalistul a adăugat că și-ar fi dorit să aibă un salariu similar cu cel vehiculat în presă.

Citește și: Victor Ciutacu, adevărul despre divorț! Cine este și cum arată soția lui! Ce doi au împreună un fiu pe nume Vlăduț

„Nu știu, nu mi-am stabilit un preț în perioada asta. Atât estimările salariului meu din trustul Intact, cât și dezvăluirea lui Cristi Brancu, sunt departe de orice realitate. Și ca să fiu foarte sincer...aș fi vrut eu să fie așa”, a spus Victor Ciutacu pentru sursa menționată anterior.

În cadrul aceleași emisiuni, Victor Ciutacu a mărturisit că soția lui, Mariana Ciutacu, aduce în prezent mai mulți bani în casă decât el.

Tot jurnalistul a dezvăluit că soția lui a lăsat domeniul politicii pentru a deveni antreprenor.