Care este, de fapt, relația dintre Musty și Mellina de la "Survivor România"? Familia concurentei a spus tot adevărul: "S-a apropiat mai mult, pentru că el este..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 18:40
Ce relație e între Mellina și Musty

Adevarul despre relatia dintre Musty si Mellina de la Survivor Romania 2021 a iesit la iveala.

Musty si Mellina de la Survivor Romania 2021 s-au apropiat suspect de mult in jungla din Republica Dominicana, iar fanii au speculat ca s-a infiripat ceva intre ei.

Citeste si: Musty, declaratii surprinzatoare despre Mellina la aeroport dupa revenirea in tara:"O iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc!"

Familia Mellinei, dezvăluiri sincere despre Războinică!

În cadrul emisiunii Teo Show, părinții și sora Mellinei au vorbit despre evoluția concurentei în competiția Survivor România, dar și despre relația pe care a avut-o cu Musty în emisiune.

"Da, cred că este mai greu, se vede o schimbare. De ce cred că s-a apropiat mai mult de Musty.. Pentru faptul că el este un pic mai matur, în comparație cu ceilalți concurenți.

Cred că d-asta s-a apropiat mai mult, simțea nevoia de, cum a și spus, de tati, de partea asta de familie și cred că asta, mai ales la început, a ajutat-o să treacă peste problemele pe care le-a avut. Musty cred că a ajutat-o.", a spus mama Mellinei. 

Citeste si: Mellina, concurenta cu cele mai multe critici din partea concurentilor de la Survivor Romania 2021. Roxana Ghita o ataca grav dupa ce a iesit din competitie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În continuare, membrii familiei au vorbit despre faptul că Războinica a fost numită o persoană cu două fețe. 

"Nu știu, eu nu o cunosc așa. Poate pentru faptul că ea spune totul direct și poate din cauza asta. Nu este genul Mellinei să fie( nr. cu două fețe). E directă! Nu poți să știi ce s-a întâmplat acolo și lumea vede diferit.", a adăugat mama Mellinei.

Musty, declarații sincere despre Mellina

Totodată, tot în cadrul emisiunii Teo Show, Musty, fostul concurent de la Survivor a facut o serie de declaratii despre relatia cu Mellina. 

În cadrul competiției Survivor România 2021, cei doi concurenți s-au apropiat destul de mult, iar telespectatorii au speculat că Mellina și Musty formează un cuplu pe insula din Republica Dominicană.

Citeste si: Musty, dezvaluire-soc! Fostul Razboinic nu mai are iubita! Ce s-a intamplat cand a revenit de la Survivor Romania 2021

Însă, Musty a povesti că la început nu o suporta pe Mellina, dar pe parcursul competiției au reușit să se cunască mai bine.  Ba Mai mult, fostul Războinic își dorește ca prietena lui să ajungă în finală. 

"Tot ce pot să vă zic este că Mellina este o fată foarte, foarte puternică și că a crescut foarte mult acolo. Prima lună nu prea o suportam pe Mellina. Se băga în orice discuție pe care o aveam..S-a dat la o parte și după ne-am apropiat foarte mult, adică chiar am început să ne cunoaștem ca persoane, iar asta a ajutat foarte mult. Asta m-a și apropiat de ea. Are voință foarte puternică și crește zi de zi. Când vede că ea câștigă, are o forță și mai mare în ea... Eu am zis că o văd în finală și chiar cred asta, pe ea, pe Starlin, pe Albert.. Îmi doresc să fie de la noi.", a declarat Musty.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.