Care este secretul căsniciei lui Leonard Doroftei cu Monica! „Ea mi-a oferit tot ce am acum”. Cum s-a cunoscut celebrul boxer cu soția lui

Autor: Diana Ghita

Doroftei a vorbit despre căsnicia lui cu Monica

Sursa: Captură KANAL D

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Leonard Doroftei, unul dintre cei mai iubiți pugiliști români, a vorbit despre secretul din spatele unei căsnicii care a rezistat timp de 30 de ani.

De-a lungul interviului cu Denise Rifai, Leonard Doroftei a arătat că, dincolo de cariera sa impresionantă în box, familia sa reprezintă adevărata lui realizare. Devotamentul Monicăi, sprijinul și dragostea acesteia au jucat un rol esențial în parcursul lui personal și profesional.

Care este secretul căsniciei lui Leonard Doroftei cu Monica 

Într-o lume în care relațiile de durată devin tot mai rare, Leonard Doroftei a evidențiat că succesul unui mariaj nu stă într-un secret anume, ci în destinul și divinitatea care i-au adus pe cei doi împreună.

În momentul în care Denise Rifai l-a întrebat „Care este secretul uneu căsnicii de 30 de ani?”, invitatul a adus în prim-plan faptul că soția lui a avut un rol esențial în dezvoltarea familiei Doroftei.

Citește și: Cât de frumoasă este soția lui Leonard Doroftei și cu ce se ocupă! Monica este o prezență discretă în showbiz

„Nu știu, cred că Dumnezeu poate să ne spună lucrurile astea, doar el ne poate arăta lucrurile astea, pentru că ea a venit într-o perioadă frumoasă și a rămas cu

mine. Suntem de 30 de ani împreună și pot să spun că doar Dumnezeu mi-a trimis îngerul ăsta lângă mine.(...) Ea mi-a oferit tot ce am acum, familie. Familia este datorită ei, familia boxerului Doroftei este datorită lui Monica. Ea este cea care m-a învățat ce înseamnă o familie, a avut grijă de mine, m-a ajutat, mi-a dat sfaturi atunci când am avut nevoie”,
 a spus pugilistul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Cum s-au cunoscut Leonard Doroftei și Monica

Înainte de a-i adresa întrebarea despre secretul căsniciei, Denise Rifai a readus în discuție o declarație făcută în trecut de Leonard Doroftei, care a povestit despre momentul în care a cunoscut-o pe Monica, în care a fost dragoste la prima vedere: „Am cunoscut-o într-o vizită la mătușa mea.

Aveam 21 de ani, ea avea 17 și era încă elevă. Nu mai văzusem așa ceva, era mare diferență între o fată din lumea mea de vagabonțeală și o fată ca ea”. 

Citește și: Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în întreaga lui carieră. Motivul pentru care și-a luat un job normal în Canada: „Aveam de toate, dar nu aveam nimic”

Deși Monica nu a fost invitată în emisiune, prezentatoarea a citat o declarație a acesteia din presă, în care a relatat cum Leonard i-a cerut mâna, la doi ani și jumătate după ce s-au cunoscut: „Ne aflam pe stradă și, dintr-o dată, mi-a spus că mă iubește și că își dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. Am simțit că leșin, îl iubeam cu toată ființa mea”.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.