Care este secretul siluetei de invidiat a Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta a renunțat definitiv la acest aliment: “Nu a fost greu”

Autor: Diana Bostan

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat

Sursa: Instagram: Monica Bîrlădeanu

Toată lumea i-a observat frumusețea, dar puțini știu ce sacrificii face Monica Bîrlădeanu pentru un corp de invidiat. Care este secretul siluetei sale?

În vârstă de 45 de ani, Monica Bîrlădeanu face furori cu tonusul și cu silueta sa. Vedeta nu-și menține tânăr doar trupul, ci și sufletul. În urmă cu câțiva ani, Monica Bîrlădeanu și-a schimbat total stilul de viață, fiind adepta sportului și a unei alimentații sănătoase și fără excese.

Monica Bîrlădeanu a împărtășit secretul siluetei sale de invidiat

În ciuda dietei adoptate, Monica Bîrlădeanu a subliniat faptul că nu slăbitul este prioritar, ci modelarea unui corp armonios.

Ea a menționat că este mult mai interesată de o viață în care corpul său este activ, plin de vitalitate și energie, asigurându-și astfel și sănătatea.

Acesta este și motivul pentru care vedeta a renunțat la unele alimente pe care le-a considerat dăunătoare siluetei, dar și sănătății sale. Monica Bîrlădeanu a dezvăluit faptul că a renunțat la dulciuri. Deși multora le-ar fi extrem de greu, vedeta a menționat faptul că este o norocoasă, aceasta având o afinitate pentru alimentele sărate.

Citește și: Bobby Păunescu a dezvăluit cum s-a ajuns la despărțirea de Monica Bârlădeanu, după 11 ani de relație! „Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești!”

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci. Dacă trebuie să ies repede pe ușă dimineața, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei.

La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, declara Monica Bîrlădeanu în urmă cu ceva timp, potrivit Wowbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Vedeta are grijă de trup, dar și de suflet

Monica Bîrlădeanu a menționat că încearcă să facă cât mai multă mișcare. Ea a precizat că în trecut au existat perioade scurte în care a avut dificultăți, nu din lene, ci din cauza aspectelor logistice, schimbărilor de antrenor sau formelor de antrenament. Cu toate acestea, în prezent, indiferent de starea de spirit sau de condițiile de antrenament, cum ar fi vremea rece, prima oră a dimineții, o eventuală febră musculară sau alte circumstanțe, ea este prezentă la ora de pilates.

Citește și: Dieta rapida cu care slabeste Monica Barladeanu. Ce mananca actrita intr-o zi obisnuita

Vedeta nu are grijă doar de corp, ci și de suflet. Monica Bîrlădeanu a dezvăluit faptul că nu ratează slujba de duminică, fiind momentul în care se vindecă și se reculege.

„Primul a fost să nu lipsesc de la slujba de duminică dimineață: să dau sufletului meu o oră și jumătate de reculegere, conectare, echilibrare, vindecare.”

, a spus aceasta într-o postare făcută pe Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.