Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu? Afaceristul a fost testat pozitiv cu COVID-19

Author: Ana Dinu

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu a ajuns ieri pe mâna medicilor, asta după ce a acuzat simptome ale infecției cu COVID-19. Care este starea de sănătate a afaceristului?

Ieri, Irinel Columbeanu a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Ilfov. Omul de afaceri ar fi sunat la salvare după ce starea lui de sănătate s-a agravat și acuza simptome asemănătoare cu cele ale infecției cu COVID-19. După ce a fost preluat de ambulanță, afaceritul a fost testat împotriva SARS-CoV-2, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Care este starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu

Cadrele medicale au decis internarea fostului om de afaceri, iar acum se află sub supravegherea medicilor care îi acordă îngrijiri în lupta cu virusul necruțător.

Potrivit celor mai recente informații, starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este bună, spre norocul lui nu a fost infectat cu o formă severă a virusului Covid și nu necesită conectarea la aparatele de ventilație mecanică.

Irinel Columbeanu speră să se vindece cât mai repede pentru a pleca acasă. Irinel Columbeanu are 64 de ani.

Valul patru al pandemiei face ravagii în această perioadă, mii de oameni au fost testați pozitiv cu coronavirus. Tot mai multe vedete din showbiz au fost depistate cu virusul necruțător.

Citeste si: Răsturnare de situație! Irinel Columbeanu, primele declarații despre o împăcare cu Monica Gabor, după despărțirea ei de Mr. Pink

Mai multe vedete din România au fost testate pozitiv cu COVID-19

În ultimele zile tot mai multe vedete din showbiz-ul autohton au anunțat că se confruntă cu infecția cu COVID-19, după ce Irinel Columbeanu a ajuns pe mâna medicilor, Monica Anghel a anunțat că este infectată cu coronavirus, chiar dacă este vaccinată cu ambele doze.

Totodată, Theo Rose a făcut și ea anunțul pe pagina sa de Instagram, artista a dezvăluit că s-a reinfectat cu Covid, după ce anul trecut a mai trecut prin această boală.

Viorica de la Clejani a fost externată din spital în urma infectării cu acest virus.

Elena Merișoreanu se află în continuare sunt supravegherea medicilor, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Citeste si: BREAKING NEWS. Irinel Columbeanu, infectat cu COVID-19. Afaceristul a fost transportat de urgență la spital

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?