Care este starea de sănătate a Mioarei Roman după ce a ajuns la spital: „Are diverse probleme” Vestea tristă dată chiar de Oana Roman

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 oct 2023, 11:06

Oana Roman vorbește despre starea de sănătate a mamei sale

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman a anunțat în cursul zilei de joi faptul că mama ei se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care a fost internată în spital. Cum se simte Mioara Roman?

Vedeta și-a ținut fanii pe jar după ce a anunțat că mama ei a fost internată. Aceasta nu a mai postat nimic de ieri, însă în această dimineață, Oana Roman a mărturisit cum se simte Mioara Roman.

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta a fost copleșită de zecile de mesaje primite de la urmăritori după ce a anunțat faptul mama ei se află din nou în spital.

Oana Roman a mărturisit faptul că nu a mai postat nimic, fiind extrem de îngrijorată de starea mamei sale.

Citește și: „Mi-a fugit pământul de sub picioare” Ce se întâmplă cu Oana Roman în aceste momente

Nu am mai postat nimic, am stat cu grijă, să aflu ce e cu mama. A rămas internată la Spitalul Floreasca, situația nu este foarte roz, are diverse probleme care trebuiesc investigate.

Doctorii mi-au dat niște detalii, dar nu cunosc foarte bine termenii medicali, nici nu vreau să dau foarte multe detalii
” a povestit Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: ''Nu mai e de trăit în România'' Oana Roman a dezvăluit câți bani câștigă, de fapt, în fiecare lună

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oana Roman a dezvăluit faptul că aseară, mama ei era stabilă, însă de atunci nu mai are vești de la ea. Vedeta speră că mama ei va fi bine și va trece și peste această încercare.

Oana Roman va merge în vizită la mama ei

Fiica Oanei Roman susține că va merge la spital în cursul zilei de astăzi, atunci când medicii vor permite acest lucru.

După ora 13 pot merge la mama la spital să o vizitez”, a mai spus Oana Roman pe story.

Citește și: Oana Roman este alături de fiica ei „Isa are nevoie de prezența mea în perioada asta” Ce se întâmplă cu Isa în aceste momente

Până atunci, Oana Roman a dezvăluit faptul că are o zi extrem de plină, iar înainte de a ajunge la spital, vedeta va merge la școală la Isa, acolo unde trebuie să susțină un curs de bune maniere.

Trebuie să merg să-i duc medicamente, schimburi. La ora 13 am primul curs de bune maniere la școală la Isa, mă duc să-mi țin cursul, după care o să merg în vizită la mama ”, a mai spus Oana Roman cu privire la vizita la spital.

Citește și: Oana Roman, revoltată după ce a văzut cât costă un banal croissant: „Mai scump ca la Paris???”

Mioara Roman a suferit mai multe probleme de sănătate în ultimul an, fiind internată de mai multe ori în spital. Pentru binele mamei sale și pentru ca cineva să se ocupe non-stop de ea, Oana a luat decizia de a o duce pe Mioara Roman într-un centru de bătrâni, acolo unde aceasta se poate bucura de toată atenția și îngrijirea medicală corespunzătoare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.