Care este starea lui Viorel Lis? Oana, dezvăluiri despre cea mai mare frică a ei

Author: Ana Dinu
Starea de sanatate a lui Viorel Lis
Sursa: Facebook

Oana Lis a dispărut din atenția publică de o perioadă de timp, după ce problemele de sănătate ale lui Viorel au început să se accentueze. Soția fostului edil a vorbit despre cea mai mare frică a ei, după ce a devenit capul familiei.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat pe perioada pandemiei, astfel Oana a dispărut din spațiul public și s-a dedicat familiei. Nimeni nu știe cum s-au descurcat în pandemie și ce fac cei doi acum. Situația este una sensibilă, Oana a fost nevoită să preia toate obligațiile și să devină capul familiei. Ea îl sprijină pe Viorel în toate momentele dificile.

Care este starea lui Viorel Lis? Oana, dezvăluiri despre cea mai mare frică a ei

Recent, Oana Lis a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului edil și a dezvăluit că nu de puține ori i-a fost teamă că unul dintre ei își va găsi sfârșitul.

Viața vedetei s-a schimbat radical în ultimii ani, a dat uitării viața publică, a renunțat la cluburi și petreceri, astfel și-a schimbat din obiceiuri, dar are mare grijă să nu se izoleze de tot, iar pentru asta iese, din când în când cu prietenii ei.

Oana își dedică tot timpul soțului ei care are mare nevoie de ea, mai ales în această perioadă. Fostul edil al Capitalei are probleme grave de sănătate care nu-i permit nici să iasă din casă. Astfel, soția lui trebuie să fie în permanență alături de el.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Oana Lis, la un pas de a rămane falită! Cine a încercat să profite de banii soției lui Viorel Lis. Blondina a tras un semnal de alarmă pe internet

”El e încă bolnav. Nu are o boală care trece, sunt chestii care trebuie ținute sub observație. Viorel e dependent de mine. Nu poate ieși din casă fără mine. De multe ori aveam gânduri negre ba că mor eu, ba că moare Viorel. Mă gândeam cine se ocupă de înmormântare. Nu este ușor, dar cu ajutorul credinței reușesc să am forță”, a spus Oana Lis.

Greul Oanei nu se rezumă doar la îngrijirea soțului ei, aceasta o are și pe bunica sa, care are nevoie de sprijin din cauza vârstei înaintate. Oana Lis încearcă să se împartă între cei doi ca totul să fie bine. Aceasta a mai dezvăluit că de multe ori a trăit cu teama că soțul ei s-ar putea prăpădi, sau chiar ea ar putea fi în această postură, și că nu va avea cine să se ocupe de înmormântare.

Citeste si: Oana Lis, adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Mi-a spus unde vrea să fie îngropat”