Care este testul fulger la care sunt supuse pretendentele la inima lui Varciu!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:49

La inceputul acestei saptamani, intr-o interventie telefonica in emisiunea WOWbiz, Liviu Varciu a facut o dezvaluire extraordinara spunand ca Adelina Pestritu este singura femeie din viata sa care atunci cand mergea la toaleta "facea doar dus".

Vorbind cifrat, pe intelesul sau si al Adelinei, care i-a fost sotie in trecut, Varciu a creat o confuzie, multi dintre telespectatori intrebandu-se ce-a vrut sa spuna vedeta de la Kanal D. Chestionat de WOWbiz.ro, Varciu ne-a explicat "fara perdea" ce-a vrut sa spuna, dezvaluind astfel unul din marile lui secrete.

Desi este mare crai, mare, iar prin patul sau au trecut de-a lungul vremii zeci de femei, majoritatea celebre si cunoscute, Liviu Varciu este precaut si nu face alegeri la voia intamplarii.

Uns cu toate alifiile si stapanind perfect arta seductiei, la prima vedere vedeta Kanal D ajunge sa petreaca mai mult timp cu o fata doar daca ii place aspectul ei exterior, felul in care se poarta si... exista un gram de chimie intre ei.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16748944/1/media-139176475701899400.jpg
"Prima proba, numarul 1 sa ii spunem asa, este cea a toaletei. Daca tipa merge la baie si eu aud din living ce face ea acolo, e jale, e grav! Daca da drumul robinetului si lasa apa sa curga si nu se aude nimic, e ok.

Asta inseamna ca este cu adevarat feminina si manierata.

Proba 2 se petrece dimineata in dormitor. Ei bine, dupa ce ne trezim o urmaresc ce face. Daca nu-i pasa si lasa patul varza in urma sa, cu asternuturile nearanjate, nu-i a buna. Nu le spun niciodata nimic, tac si sunt atent la detalii.

Proba 3, si ultima, are loc dupa micului dejun pe care eu il pregatesc intotdeauna si il luam impreuna.
Pretentia mea este minora, zic eu. Sa nu ramana vase in urma noastra. Adica daca murdarim o farfurie sa nu o lase in chiuveta si sa o spele. Iar daca face si asta o iau si de nevasta. Cam astea sunt "probele mele". Dar sa nu speriem fetele, va rog. Daca baga apiratorul deja e dubioasa, joaca teatru", a declarat Liviu Varciu pentru WOWbiz.ro, facandu-ne astfel sa intelegem ce-a vrut sa spuna cand a marturisit ca Adelina Pestritu a fost singura femeie care, pana sa ii devina sotie, atunci cand folosea toaleta "facea doar dus".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.