Care este vasul WC potrivit pentru baia ta? Recomandări de la GQS German Quality

Author: Oana Iosif
video Foto(4)

Vasele WC sunt obiecte sanitare prezente în majoritatea băilor. De cele mai mult ori, în planurile de renovare sau primă proiectare, vasul WC este probabil articolul care primește cea mai puțină atenție. Cabina de duș, cada și lavoarul au de obicei prioritate atunci când vine vorba de analiza detaliată a opțiunilor disponibile. Cu toate acestea, vei descoperi că și alegerea în ceea ce privește designul și stilul viitorului vas WC poate fi o adevărată provocare, având în vedere multitudinea de modele disponibile pe piață.

Tocmai de aceea îți prezentăm mai jos detalii și exemple pentru cele mai cunoscute tipuri de vase WC, astfel încât să poți face mult mai ușor o selecție potrivită nevoilor tale:

Care sunt tipurile de vase WC disponibile?

Vas WC cu rezervor pe vas

Acestea sunt cele mai comune și cele mai populare modele de vase WC. Rezervorul este situat la vedere în partea din spate a vasului. Deși este un model clasic, cu un design relativ simplu, are capacitatea de a oferi un aspect contemporan oricărei băi. Cu atât mai mult cu cât tehnologiile sofisticate de realizare a vaselor WC au permis existența unor modele cu adevărat deosebite, ce oferă un impact estetic aparte în băile moderne. Un astfel de model este Duravit Starck 1, disponibil pe germanquality.ro, ce beneficiază de un rezervor slim.

Vas WC lipit de perete cu rezervor încastrat

 

În cazul acestui model vasul este lipit de perete, iar rezervorul - de obicei vândut ca unitate separată - este situat în interiorul peretelui, clapeta de acționare fiind singurul element rămas la vedere. Acest tip de vas WC este o soluție elegantă din punct de vedere estetic și eficientă pentru maximizarea spațiului într-o baie mică. Exemplul care va conferi un aspect modern și impecabil băii tale este vasul WC Roca The Gap.

 

Vas WC suspendat

 

Dacă inovația te reprezintă și îți dorești să obții un aspect ultra modern în baia ta, un vas WC suspendat este cea mai bună alegere. Acest model este montat sub formă suspendată pe un perete din baie iar rezervorul și liniile sanitare sunt ascunse în perete. Acest vas nu numai că folosește creativ spațiul, dar îl face și ușor de curățat. Dacă ești îngrijorat de aspectul ce ține de siguranță, nu ai de ce să te temi. Un vas WC suspendat poate susține până la 400 kg. Îți prezentăm mai jos un model deosebit, disponibil pe germanquality.ro, Villeroy & Boch Memento 2.0.

Vas WC cu funcție de bideu

Bideurile sunt obiecte sanitare specializate pentru spălare după folosirea toaletei. Ele vin în diferite forme și dimensiuni și sunt folosite într-un singur scop: pentru curățare. Acestea pot fi achiziționate separat de vasul WC, ca și obiecte sanitare independente. Cu toate acestea, dacă spațiul nu îți permite atunci trebuie să știi că există și vase WC cu funcție de bideu. Iată mai jos exemplul nostru, Geberit AquaClean Mera Classic.

Pe germanquality.ro găsești o gamă nesfârșită de branduri și colecții, nu doar pentru vasele WC, ci pentru toate obiectele sanitare necesare într-o baie. Suntem siguri că vei găsi stilul potrivit pentru a completa orice decor - o baie de dimensiuni mici sau o baie mare de familie.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.