„Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel?”. Ileana Sterp, reacție cu subînțeles la adresa Andreei Tonciu, după ce vedeta a susținut că este o femeie naturală

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 02:44

Ileana Sterp, reacție cu subînțeles la adresa Andreei Tonciu, după ce vedeta a susținut că este o femeie naturală

Sursa: Instagram Ileana Sterp/Andreea Tonciu

Într-un interviu recent, Andreea Tonciu a declarat că este o femeie sinceră și a vorbit deschis despre intervențiile estetice pe care le-a făcut, afirmând că ea este naturală. Ileana Sterp a reacționat imediat!

Ileana Sterp a avut o reacție imediată după ce Andreea Tonciu a afirmat că se simte naturală, în ciuda operațiilor estetice la care a apelat.

 Ileana Sterp, reacție cu subînțeles la adresa Andreei Tonciu

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1708/20313959/1/ileana-sterp-reactie-cu-subinteles-la-adresa-andreei-tonciu.jpg

„Păi toată viața mea am avut rinoplastie și două implanturi mamare și mi-am pus o dată sau de două ori în buze (n.r.:

acid hialuronic). Ce mare intervenție am avut eu? Crezi că sunt ca altele care și-au scos coaste, care se fac mai înalte, care își pun fund… Nu, frate! Eu sunt naturală în felul meu! Sunt fiartă în general pe persoanele care se dau ceea ce nu sunt” , a declarat Andreea Tonciu, într-un podcast.

Citește și: Andreea Tonciu și-a dat jos verigheta. Adevărul motiv pentru care aceasta a renunțat la inel: „Am purtat-o doar câteva luni”

Ileana Sterp nu a întârziat să aibă o reacție la declarațiile Andreei Tonciu.

„Eu sunt naturală. Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel? Întreb pentru un prieten”, a spus sora lui Culiță Sterp.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ulterior, sora lui Culiță Sterp a șters postarea și a și explicat de ce a recurs la acest gest.

Citește și: Obiceiul controversat pe care Andreea Tonciu l-a insuflat fiicei sale: „Eu am greșit”. Aceasta recunoaște că l-a lăsat influențată de alte persoane

„Da… Am șters ce am pus mai devreme pentru că îmi dau seama că pe Instagram lucrurile sunt foarte interpretabile. Nici nu mai zic ce am pus pentru cine nu a văzut… Da, ar trebui să îmi văd de treabă că încă mai am multă”, a transmis vedeta.

De ce a lipsit Ileana Sterp din mediul online

Ileana Serp le-a explicat celor dragi că a lipsit din mediul online deoarece a reușit să aibă puțin timp liber pentru ea după ce soțul ei, Daniel Aloman, a venit acasă.

„Bună dimineața! Am servit micul dejun, am făcut ce era de făcut prin casă, iar acum trebuie neapărat să-mi spăl părul.

Dani a luat-o pe Carla și au plecat la cafea în oraș.

Dacă am fost mai inactivă zilele acestea, se datorez faptului că soțul a fost plecat, iar eu de-abia m-am organizat cu Carla, cu burtica, cu casa…”, a povestit, pentru fanii ei de pe Instagram, Ileana Sterp.