Care sunt casele de pariuri online la care putem paria legal?

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 20 sep 2020, 01:25

Legea s-a schimbat, nu mai putem paria online la orice casa de pariuri, trebuie sa pariem doar la cele legale si autorizate de ONJN. Nu vreau sa fii si tu amendat, asa ca iti voi expune casele de pariuri de top licentiate la ONJN, la care poti paria in mod 100% legal in Romania, fara absolut nici un risc.

Si mai mult decat atat, iti voi expune cele mai bune oferte promotionale de care poti beneficia exclusiv prin colaborarea dintre PariuriX.com si casele de pariuri online legale – Unibet, Sportingbet, Netbet, Fortuna, 888sport.

Iata lista celor mai bune case de pariuri online la care ai cele mai bune bonusuri si poti juca legal, cu incredere, fara sa risti sa fii amendat:

Unibet (Decizia ONJN 2164/ 28.08.2015)

Unibet este una dintre cele mai mari agentii de pariuri sportive din lume. Gigantul din gambling a primit zeci de premii si distinctii de-a lungul celor 19 ani de activitate.

Unibet a fost votata ca fiind Cea mai buna casa de pariuri online in ultimele doua editii ale prestigioasei gale International Gaming Awards, in 2014, respectiv 2015.

IGA reprezinta pentru industria jocurilor de noroc un echivalent al Premiile Oscar pentru industria cinematografica. Si mai mult decat atat, Unibet a fost decernata ca fiind Cea mai buna agentie pentru pariuri live, in cadrul ultimei editii IGA.

Insa, toate aceste premii au venit pe baza progreselor uimitoare pe care operatorul le-a facut in ultimul deceniu si lucrurile nu par sa se opreasca aici.

De curand, interfata platformei de pariere a fost imbunatatita substantial. Din ce in ce mai multe transmisiuni video apar saptamanal pe site, chiar daca operatorul originar din Suedia sta deja foarte bine la acest capitol, in comparatie cu ceilalti jucatori din industrie.

Oferta de pariuri este din ce in ce mai bogata si complexa pe zi ce trece. Noi ligi, sporturi, discipline si tipuri de pariuri sunt adaugate lunar.

Aplicatia de mobil este cat se poate de rapida si eficienta si de aceea, este foarte folosita si de catre cei care pariaza pe parcursul desfasurarii partidelor.

Nu ai cont la Unibet, ce mai astepti?

NetBet (Decizia ONJN 927/ 24.06.2015)

NetBet si-a inceput activitatea la inceputul anilor 2000, insa, de atunci, grupul din Malta s-a concentrat pe imbunatatirea calitatii serviciilor destinate pariorilor europeni.

NetBet a fost prima agentie de pariuri online care si-a luat licenta in Romania. La scurt timp dupa intrarea pe piata, grupul s-a asociat cu celebrul fost fundas al nationalei si al lui Chelsea Londra, Dan Petrescu, care ofera ponturi saptamanal pentru partidele de Liga 1 si Liga Campionilor. Si lucrurile nu s-au oprit aici. NetBet a inceput un parteneriat si cu Steaua Bucuresti. In afara de ros-albastri, operatorul mai sponsorizeaza in prezent si alte 3 echipe: Saint-Etienne, West Bromwich Albion si VFL Gummersbach.

Platforma de pariuri are o interfata prietenoasa si foarte bine organizata. Cotele oferite de NetBet sunt extrem de competitive pe piata autohtona si numarul evenimentelor din ofera este intr-o continua crestere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fortuna (Decizia ONJN 2159/ 28.08.2015)

Agentia originara din Cehia si-a facut intrarea in forta pe meleagurile noastre. Fortuna a preluat 400 de agentii offline de la PublicBet si a deschis alte peste 200 in numai cateva luni de la intrarea pe piata romaneasca.

Avantajul pariorilor care iubesc Fortuna este ca acestia pot depune si retrage bani din contul online chiar din agentiile fizice, fara sa plateasca nici un comision.

Platforma de pariere online este una cat se poate de moderna si extrem de bine optimizata. Miza minima per pariu sau linie din sistem este de $0.10, ceea ce inseamna echivalentul a sub 40 de bani. Din acest motiv, jucatorii care prefera pariurile cu sistem au ales sa joace la Fortuna.

Insa ofertele promotionale numeroase ii atrag si ii mentin pe pariori in curtea lor. Fortuna ofera bonusuri pe profit intre 10% si 60% pentru pariurile multiple care contin intre 5 si 13 evenimente.

Totusi, comunitatea pariorilor din Romania a obtinut un bonus exclusiv la Fortuna, mai exact un bonus de 50% pana la 200 RON.

Sportingbet (Decizia ONJN 2163/ 28.08.2015)

Sportingbet este unul dintre operatorii care se bucura de o reputatie globala, avand un portofoliu de milioane de pariori din peste 200 de tari si o experienta de aproape 20 de an in industrie.

Gica Craioveanu recomanda Sportingbet! Si cine nu il simpatizeaza pe fostul atacant al lui Real Sociedad, Villarreal si Getafe?

In alta ordine de idei, dupa ce William Hill a preluat Sportingbet in urma cu doi ani de zile, atat platforma online, cat si oferta pariurilor sportive a fost cu mult imbunatatita.

Sportingbet ofera numeroase transmisiuni live si o aplicatie de mobil adaptata la cerintele tehnologiei de ultima generatie.

888sport (Decizia ONJN 2162/ 28.08.2015)

888 este un nume cu rezonanta in zona de gambling, cu precadere in zona de poker si cazino. Britanicii s-au orientat catre pariuri sportive abia acum 10 ani de zile, insa, de atunci, oferta celor de la 888 se afla la cele mai inalte standarde de pe piata europeana.

Daca te simti norocos, trebuie sa te inregistrezi aici, deoarece 888 iti tripleaza profitul la primul pariu plasat. Pariaza pana la 10 euro pe primul bilet si 888sport iti tripleaza profitul pana la maximum 5000 de lire sterline! 

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursa sigura de venituri. Daca fenomenul va scapa de sub control, puteti primi asistenta pe site-ul jocresponsabil.ro.

Pariurix.com- Decizie ONJN nr 697/18.04.2016

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.