Care sunt cei mai apreciați actori turci ai momentului conform site-ului imdb.com? Iată cine conduce detașat cel mai recent clasament!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 dec 2021, 19:29

Can Yaman este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia

Sursa: Instagram Can Yaman

 Actorii și actrițele din serialele turcești au devenit din ce în ce mai apreciați atât în Turcia, cât și în străinătate.

În ultimii ani, serialele și filmele produse în Turcia au devenit din ce în ce mai populare în multe tari europene în care au fost difuzate până în prezent.

Topul celor mai apreciați actori turci potrivit site-ului imdb.com

De departe, cel care a cucerit iremediabil publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul și carisma sa este actorul Can Yaman, care conduce detașat clasamentul actorilor turci din prestigioasa bază de date IMDb, clasament care este publicat săptămânal și cuprinde nume din industria cinematografică și a televiziunii, potrivit viatacuaromadecafea.com

Șarmantul Can Yaman se afla pe locul 3.863 în clasamentul internațional și este în ascensiune cu 247 locuri. Acesta este urmat de Hande Ercel, care se afla pe locul 4.069 în clasamentul internațional și se afla în coborâre cu 779 locuri. Tot pe podium se afla și celebrul și talentatul Kaan Urgancıoğlu care este pe locul 7.914 în clasamentul internațional și este în urcare cu 1.709

locuri. Astfel, Turcia are în aceeasta săptămâna 8 nume de actori celebri în top 10.000.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Conform viatacuaromadecafea.com, Internet Movie Database (IMDb) a fost la început un site web ce era operat de fani (17 octombrie 1990), iar în prezent este deținut și operat (din anul 1999) de IMDb.com,

o subsidiară a AMAZON. Acest clasament este stabilit de interesul cu care sunt accesate informațiile din această bază de date. În anul 2009, IMDb cuprindea 1.441.233 de titluri și 3.017.564 de celebrități iar acum are informații despre peste 11.000.000 de personalități marcante ale cinematografiei turcești.

Citeste si: Doi actori celebri din Turcia au făcut primele probe pentru nuntă! Cei doi îndrăgostiți au depășit criza relației lor și au de gând să se căsătorească!

Citeste si: Doi actori celebri din Turcia au divorțat dar sunt încă împreună! Iată cum au fost surprinși la un an după divorț!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.