Care sunt cei mai bogați actori din Turcia! Cine se află în fruntea clasamentului! Iată cine încasează în prezent cele mai mari sume de bani!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 mar 2023, 14:54
Foto(7)

În ultimii ani, actorii turci s-au bucurat de succese uriașe atât pe plan național cât și internațional și au devenit din ce în ce mai apreciați și mai bine cotați.

Deși mulți ani la rând actorii din telenovelele sud-americane au acaparat publicul din lumea întreagă, în ultimii zece ani, actorii turci au câștigat din ce în ce mai mult teren și s-au bucurat de mare succes, cucerind iremediabil publicul cu talentul și frumusețea lor dovedite în cadrul producțiilor în care au jucat magistral.

Care sunt cei mai bogați actori din Turcia! Iată cine se află în fruntea clasamentului

Pentru că au avut multe atuuri, frumusețe, talent, carisma și o pasiune uriașă pentru profesie, mulți actori din Turcia au devenit din ce în ce mai cunoscuți și mai apreciați chiar și în străinătate. Aceștia au câștigat celebritatea și aprecierea publicului de-a lungul anilor prin multă muncă, seriozitate, talent și perseverență, nu doar prin frumusețea lor fizică și prin carismă.

Dacă în primii lor ani de experiență pe platourile de filmare tinerii actori acceptau să joace orice rol ce li se oferea pentru a putea evolua cât mai rapid și a deveni renumiți, și acceptau

să fie plătiți cu sume mai mici de bani, treptat aceștia au devenit cunoscuți și s-au bucurat de mari succese aducând rating-uri uriașe posturilor de televiziune din Turcia și astfel cota lor de piață a început să crească exponențial.

Treptat, actorii care și-au dobândit deja un anumit statut și au o reputație excelență, au început să aibă și pretenții financiare din ce în ce mai mari.

În prezent, actorii celebrii își negociază contracte cu sume de-a dreptul fabuloase, atât pentru seriale, cât și pentru diferite platforme de streaming. În presa din Turcia a început să fie dezvăluite veniturile celor mai titrați și bogați actori turci, realizându-se un top al celor mai înstăriți actori.

Kivanç Tatlitug, catalogat drept cel mai bogat actor din Turcia

Potrivit politiko.al, renumitul actor care se află în fruntea clasamentului celor mai bogați actori turci este Kivanç Tatlitug, care a devenit și tătic anul trecut și este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere.

Celebrul actor se află în fruntea listei, cu o avere de 15 milioane de dolari. Proaspătul tătic își investește veniturile în principal în imobiliare și de asemenea continuă să dețină primul loc că cel mai bine plătit actor din Turcia.

Citește și: Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Meryem Uzerli și Can Yaman împart locul 2

Potrivit aceluiași site, Meryem Uzerli și Can Yaman se află pe locul doi cu o avere de 10 milioane de dolari fiecare. Averea lor medie provine în mare parte din proiectele lor în străinătate însă și din reclamele pe care le realizează atât în televiziune cât și în mediul online.

Superba Meryem Uzerli este cea mai bine plătită actriță din Turcia care a înregistrat o avere de 10 milioane de dolari, prin propriile forțe, muncind foarte mult și perseverând, de dragul celor două fiice ale sale. Actrița a primit o recompensă de 1 milion de lire numai din ultimul ei proiect.

Hande Erçel ocupă locul 3

Pe locul trei al clasamentului celor mai bogați actori turci se află Hande Erçel, care a colaborat recent cu multe branduri celebre din domeniul publicității și acum filmează într-un serial pentru o platforma digitală. Averea frumoasei Hande Erçel este estimată la circa 8 milioane de dolari, sau 145 de milioane de lire turcești.

Serenay Sarikaya se află pe locul 4

În lista celor mai bogați actori din Turcia se află și Serenay Sarikaya, mai precis pe locul 4, imediat după Hande Erçel. Talentata actriță are în conturi circa 6 milioane de dolari, sau aproximativ 108 milioane de lire turcești, suma acumulată de-a lungul celor zece ani de activitate atât pe platourile de filmare în producții de mare succes, cât și în mediul online, unde actrița este foarte activă.

Demet Ozdemir ocupă locul 5

Demet Ozdemir are doar 31 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, dovedind un talent uriaș și o carisma aparte. Telespectatorii din România au urmărit-o recent în serialul Prizoniera destinului, unde a jucat magistral rolul principal. În ultimii ani superba actriță a acumulat o avere imensă de circa 5 milioane de dolari sau aproximativ 90 de milioane de lire și continuă să se numere printre cele mai apreciate și bine cotate actrițe ale momentului în Turcia.

Citește și: Ei sunt cei mai bogați actori din Turcia. Au averi de milioane de dolari