Care sunt cei mai cheltuitori parteneri, in functie de zodie

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 oct 2020, 13:45

Desi credinta generala este ca noi, femeile, nu simtim valoarea banului si ca ne place sa cheltuim in nestire, o serie de studii arata ca situatia nu sta de fapt deloc asa.

Se pare ca femeile sunt mult mai chibzuite decat barbatii, acestia din urma avand, in marea lor majoritate, tendinta sa arunce cu bani in stanga si in dreapta.

Potrivit datelor oferite de KRUK International, pierderea banilor si a stabilitatii financiare este un lucru mult mai grav decat pentru femei, fiind echivalent cu pierderea masculinitatii si ducand la teama despartirii de partenera. Tocmai de aceea, in momentul in care se simt puternici din punct de vedere financiar, barbatii nu ezita sa arunce pe geam sume uriase de bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Acelas studiu arata ca datornicul roman este in general barbat si ca din totalul datornicilor din Romania barbatii reprezentau 61,38%, in timp ce femeile doar 38,62%.

Citeste despre zodia ta pe lyla.ro!

 

Taguri: