Care sunt cei mai stilati barbati din showbiz si ce poti invata de la ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 16:10

Hainele potrivite au puterea sa faca pe oricine sa iasa in evidenta si sa atraga toate privirile dintr-o incapere. In plus, alegerile vestimentare pe care le faci spun multe despre tine.

Hainele pot sa le transmita celor din jur informatii pretioase despre statutul social sau posibilitatile financiare. Cand vezi un domn purtand o astfel de pereche de pantofi eleganti pentru barbati, e mai mult decat evident ca ai de-a face cu cineva care stie ce inseamna lucrurile fine si care are gusturi desavarsite, nu-i asa? E limpede ca vezi cu alti ochi un barbat care ar face o astfel de alegere, pentru ca modelele sunt cu adevarat deosebite si calitatea superioara se vede cu ochiul liber.

O haina croita exact pe masura si incaltamintea de calitate superiora sunt esentiale cand vine vorba despre o tinuta cu adevarat stilata, iar unii barbati au invatat deja ce ii scoate in evidenta. Iata ce barbati sunt considerati cei mai stilati din showbiz:

Remarcat si pe teren si pe covorul rosu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

David

Beckham este unul dintre cei mai renumiti si bogati sportivi de pe planeta. Cu totii i-am vazut driblingurile spectaculoase si putini si-ar fi imaginat ca tanarul care alerga in sort pe terenul de fotbal ar fi putut avea aparitii atat de atent studiate. Ar putea fi si meritul sotiei sale, Victoria, care a fost mereu preocupata de haine si care in ultimii ani a devenit unul dintre cei mai apreciati creatori de moda din lume.


Ce poti invata de la el? Versatilitatea. David Beckham si-a schimbat stilul de-a lungul timpului si niciodata nu s-a temut sa incerce trenduri noi. Poti pune si tu in aplicare acest principiu, trendurile se schimba, iar daca nu tii pasul cu ele risti sa pari invechit.

Unul dintre cei mai ravniti barbati de pe planeta ii impresioneaza mereu si pe stilisti

Unul dintre cei mai apreciati actori de la Hollywood si barbatul care a furat o multime de inimi de-a lungul timpului este si un maestru al elegantei.
Este vorba despre George Clooney, care ne arata mereu ca un costum perfect croit este arma secreta a unui barbat.

Ce poti invata de la el? Eleganta fara cravata. Daca analizezi aparitiile lui Clooney vei observa ca rareori este vazut purtand cravata. El alege, in schimb, fie un papion, fie o camasa descheiata la primii nasturi si reuseste sa arate mai elegant decat toti cei care au stat cu orele in magazine in cautarea unei cravate deosebite.
E vorba de atitudine, in definitiv.

Un barbat stilat care starneste admiratia doamnelor de decenii intregi


In cartea lui de vizita regasim faptul ca a jucat rolul lui James Bond, spionul care reusea imposibilul in timp ce arata impecabil. Sean Connery are acum 86 de ani si este la fel de sarmant ca in vremea in care il juca pe agentul 007 si niciodata nu da gres cand vine vorba despre vestimentatie.


Ce poti invata de la el? Curajul in a alege hainele. Uneori este chiar recomandat sa iesi in evidenta cu o vestimentatie deosebita, iar Sean Connery stie foarte bine asta. Tocmai de aceea l-am vazut de-a lungul timpului in kilt, cu helanca rosie purtata la costum sau cu o camasa cu imprimeu care ne duce cu gandul la camasile hawaiiene.

Politicianul care incalca normele traditionale aproape zilnic

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a castigat foarte multa popularitate prin mesajele sale politice, iar internautii nu au putu sa nu observe si faptul ca este unul dintre cei mai chipesi politicieni din lume. Dar el nu inoveaza doar in domeniul sau de activitate, ci si in ceea ce priveste alegerile vestimentare. Revista americana GQ l-a declarat cel mai stilat politician in viata.

Ce poti invata de la el? Sa porti costume care vin turnate pe tine. Trudeau poarta numai costume care ii vin perfect, fara nicio cuta si fara nicio greseala. Chiar si langa Barack Obama Trudeau se ramarca prin faptul ca are sacouri croite fara cusur.

Totusi, nu trebuie sa uitam ca stilul nu se observa doar la evenimente, ci si in tinutele de zi cu zi. In dulapul unui barbat stilat se gasesc tinute pentru orice imprejurare, de la cele pentru sala de sport pana la cele pentru evenimente elegante. De altfel, acesta este aspect esential de avut in vedere cand vine vorba despre vestimentatia unui barbat – sa fie potrivita momentului. Tu cum iti alegi hainele, de obicei?

Sursa foto: taniavolobueva/ Shutterstock.com

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.