Care sunt cele două fete ce au decis să revină la sezonul cu numărul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Acestea continuă căutarea iubirii adevărate

Author: Bianca Vidoi

Care sunt cele două fete ce au decis să revină la sezonul cu numărul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”

Sursa: Kanal D

Două dintre cele 7 fete ce vor participa în noul sezon al emisiunii „Casa Iubirii” sunt foste concurente ale reality show-ului, iar acestea sunt Julia și Larisa.

Luni, 15 ianuarie 2024, telespectatorii se reîntorc în fața micilor ecrane pentru un nou sezon al îndrăgitei emisiuni „Casa Iubirii”, în care 14 concurenți încep cea mai frumoasă călătorie pentru aflarea dragostei. 7 fete și 7 băieți vor lua parte la acest nou sezon, între printre aceștia se numără și 4 concurenți cu care telespectatorii sunt familiarizați din sezonul trecut, mai exact Larisa, Julia, Patrick și Cosmin.

Cine sunt fetele ce continuă căutarea iubirii în noul sezon „Casa Iubirii”

Reality show-ul „Casa Iubirii” se află la cel de-al treilea sezon, ce poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D, iar acesta oferă o nouă șansă persoanelor ce își doresc să își găsească jumătatea. Formatul emisiunii se bazează pe aducerea în „Casa Iubirii” a 14 concurenți, dintre care 7 fete și 7 băieți, care sunt pregătiți să își găsească sufletul pereche, dar și să se dezvolte, luând parte la o experiență unică.

Dintre cele 14 persoane pe care telespectatorii o să le vadă în fața micilor ecrane, patru sunt deja cunoscute și îndrăgite de către aceștia, mai exact Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, ce nu au reușit să își îndeplinească visul de a descoperi persoana potrivită pentru ei în cadrul sezonul doi al emisiunii „Casa Iubirii”. 

Citește și: Urmează înscrierile în sezonul 3! Cristina se gândește să iasă din emisiune, iar Patrick izbucnește în lacrimi

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Julia a intrat în „Casa Iubirii” în luna septembrie, iar încă de la primii pași pe care aceasta i-a făcut în casă, aceasta a atras atenția băieților cu ajutorul frumuseții sale răvășitoare. Fata are 29 de ani și se mândrește cu semnul zodiacal pe care îl are, mai exact Rac, spunând că acesta o descrie în totalitate. Julia s-a născut în București însă a crescut în Italia, la Milano, unde a locuit opt ani.

Aceasta a revenit în România unde a terminat Facultatea de Drept, iar în prezent lucrează în domeniul IT.  

Julia nu este singura ce consideră că parcursul ei în emisiune nu s-a terminat, alături de ea telespectatorii o vor susține în continuare și pe Larisa, ce are 21 de ani și ce a pășit pentru prima dată în „Casa Iubirii” în luna august, iar deși aceasta a avut parte de o conexiune alături de George, lucrurile nu au mers așa cum se așteptau.

Larisa este originară din Iași, iar aceasta are o mare pasiune pentru fitness și de box, lucrând în trecut ca recepționeră la o sală de fitness. Un aspect cu care Larisa i-a surprins pe băieți este că aceasta este cea mai bună prietenă a Kingăi, concurenta din primul sezon al emisiunii Casa Iubirii. 

Când poate fi urmărit noul sezon din „Casa Iubirii”

„Casa Iubirii” reprezintă o călătorie ce are la bază dorința reală de a găsi persoana potrivită, însă fiecare concurent ajunge la finalul parcursul lor în această competiție să descopere lucruri noi despre ei

însuși, dar și despre ceea ce își doresc de la persoanele din jurul lor. Deși această experiență are ca și scop găsirea sufletului pereche, de-a lungul celor două sezoane s-au observat și prietenii bazate pe conexiuni reale, dar și povești de iubire ce i-au surprins pe telespectatori. 

Luni, 15 ianuarie 2024, dar și de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D, telespectatorii pot să înceapă descoperirea celor 14 concurenți ce au intrat în „Casa Iubirii”, astfel încât să observe primele interacțiuni dintre ei, dar să aibă timp să își aleagă preferații pe care îi vor susține până în marea finală.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?