Care sunt cele mai afectate zodii de Luna Nouă în Leu. Lor li se schimbă destinele total odată cu Luna Plină

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 28 apr 2023, 03:40

Luna Plină în Leu afectează zodiile

Sursa: Shutterstock

Luna Nouă în Leu, fenomen astrologic ce avea loc în data de 28 iulie 2022, deschide noi capitole pentru anumiți nativi ai zodiacului. Află ce previziuni astrale dezvăluie horoscopul și cum te va influența Luna Nouă în Leu.

Luna Nouă în Leu, sau Luna Plină, fenomen astrologic care va avea loc pe data de 28 iulie 2022 va afecta într-o măsură diferită fiecare zodie. Află dacă te numeri printre zodiile ale căror destine se vor schimba total odată cu Luna Plină în Leu

Citeste si: Zodiac chinezesc AUGUST 2022: Zodiile înzestrate cu puteri nebănuite! Viața li se va transforma spectaculos în Luna Maimuței din calendarul chinezesc

Luna Nouă în Leu schimbă destine 

Luna Nouă în Leu din data de 28 iulie 2022   va crea crea tensiuni și va intensifica emoții pe care le vor resimți toate zodiile din zodiacul chinezesc într-o anumită măsură.

Unele zodii își vor scoate la iveală latura sălbatică, spiritul liber va ieși la suprafață, iar asta va crea tensiuni în viața personală.

De aemenea, Luna Nouă în Leu, sau Luna Plină în Leu va determina anumite zodii să lupte aprig pentru a-și îndeplini visurile și pentru a-și transforma pasiunile în realitate.

Horoscopul dezvăluie previziuni astrale pentru zodiile cărora Luna Nouă în Leu le poate aduce vindecarea sufletului, atâta vreme cât îți oferi șansa să-ți îmbrățișezi emoțiile, să-ți recunoști problemele și să arunci o privire în interiorul sufletului, acolo unde zac cele mai vechi și dureroase traume! 

Odată cu Luna Nouă în Leu, destinul anumitor zodii se va schimba total. O nouă pagină se va deschide pentru acești nativi, care odată pentru totdeauna, vor uita de dezamăgiri, necazuri și suferință. Luna Plină în Leu le rescrie destinele, hărăzindu-le cu noroc. 

Luna Nouă în Leu. Taurii își rescriu propriul destin 

Luna Nouă în Leu le va oferi nativilor din zodia Taur imboldul necesar să întoarcă pagina, odată pentru totdeauna și să își rescrie destinul.

Șansa unui început, fără frica eșecului, se așterne în fața acestor nativi pe care succese răsunătoare îi așteptă. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Începând cu data de 28 iulie 2022, atunci când are loc fenomenul astrologic Luna Plină în Leu, Taurii vor ieși din conul de umbră în care au stat ascunși până acum și nu se vor sfii să arăte tuturor de ce sunt în stare. 

Citeste si: Horoscop chinezesc vineri, 29 iulie 2022: Zodiile care-și impun punctul de vedere. Nu mai lasă pe nimeni să decidă în locul lor

Lună Plină 28 iulie. Leii vor fi hărăziți cu noroc 

Leii se numără printre favoriții zodiacului pe care fenomenul astrologic Lună Plină sau Lună Nouă în LEU, fenomen ce va avea loc în data de 28 iulie 2022, îi va hărăzi cu noroc.

Toate planurile personale și proiectele profesionale în care sunt implicați acești nativi ai zodiacului sunt destinate succesului.

Odată cu Luna Plină,  Leii pot uita de dezamăgiri, necazuri și suferință. Un nou destin se așterne în fața lor! 

Peștii fac pace cu trecutul. Luna Plină în LEU

Zodia Peștilor va fi guvernată de energia fenomenului  Lună Plină în LEUfază a Lunii în timpul căreia Luna, în revoluția sinodică, se află între Pământ și Soare.

Potrivit previziunilor astrale, 28 iulie 2022 este ziua în care anumite nativii din zodia Pește vor face pace cu trecutul și se vor îndreptate către noi începuturi, sortite succesului și aflării adevăratei fericiri.

Totodată, Luna Nouă în Leu le oferă Peștilor un moment prielnic pentru a lăsa în urmă tot ce este dureros și pentru a renunța la obiceiuri nocive. 

Citeste si: Horoscop zilnic vineri, 29 iulie 2022. Sfatul zilei: fiți zâmbitori! Luna noua a intrat în Leu! La ce trebuie să se aștepte zodiile