Care sunt cele mai populare accesorii purtate de catre femei?

Author: O.P.

Nicio tinuta nu este completa fara sa fie accesorizata pe masura. Fie ca vorbim de piese moderne, care sa te scoata in evidenta, fie ca pui accent pe confort si utilitate, exista cateva articole pe care sigur le ai in garderoba ta. Sunt acele accesorii populare la care nicio femeie nu poate renunta, iar cel mai la indemana exemplu este geanta.

In functie de context si de stilul vestimentar abordat, felul in care iti accesorizezi tinuta va reusi sa iti ofere un aer chic, modern sau elegant si rafinat, dupa caz. Hainele office se vor completa de minune cu bijuterii din metale pretioase, precum aurul sau argintul, in timp ce la o tinuta casual sau sport, un ceas cu curea din plastic si un rucsac incapator se incadreaza perfect in peisaj.

Iata care sunt cele mai populare accesoriile din garderoba unei femei, adaptate stilului vestimentar pe care il are:

Geanta, nelipsita din tinuta ta

Geanta ocupa prima pozitie printre cele mai populare accesorii pe care o femeie le poarta, asta pentru ca imbina cu succes tendintele in moda si functionalitatea. O tinuta office, de exemplu, implica purtarea unei posete incapatoare, in care sa pui agenda, telefonul, tableta, poate chiar si un laptop atunci cand pleci la o intalnire de serviciu. De cealalta parte, daca esti adepta confortului si ai un stil vestimentar casual, o geanta oversized e perfecta pentru tine. Nici rucsacul nu este de neglijat, un accesoriu foarte modern si util prin dimensiunile sale. Este incapator si mai ales usor de purtat si de asortat. Pe piata, exista o varietate de modele, culori si marimi, astfel incat sa-l poti alege pe cel potrivit pentru tine si nevoile tale. Iar daca nu ai un buget prea mare la dispozitie, gasesti rucsacuri de dama ieftine pe www.madiss.ro.

Esarfa in sezonul rece

Un alt accesoriu indispensabil este esarfa, in toate formele ei. Fie ca optezi pentru un fular din lana sau casmir, gros, care sa-ti tina de cald iarna, fie pentru unul din bumbac sau in, ceva mai subtire, aceasta piesa vestimentara are menirea clara de a te proteja de frig si vant in sezonul rece, dar si de a aduce un plus de culoare tinutei tale. De exemplu, daca optezi pentru o esarfa colorata si o asortezi unor haine monocrome, in mod cert starea de spirit ti se va schimba. Esarfa este un obiect versatil cu care te poti juca dupa bunul plac. Nici in tinutele formale nu este de neglijat, insa ai grija sa alegi una dintr-un material de calitate, rafinat, precum matasea.

Ceasul, imbinarea utilului cu placutul

Daca te uiti des la ceas pe timpul zilei, atunci pe mana ta stanga va sta mereu un astfel de obiect. Femeile poarta ceasuri atat pentru utilitatea lor, dar si pentru ca au rolul de a oferi un aer modern look-ului tau. Daca pui o rochie, fie ea si simpla, de zi, un ceas cu curea bratara sau cu curea din piele este ideal. In cazul in care esti adepta stilului sport, atunci opteaza pentru un ceas din plastic, rezistent la apa si la praf, pe care sa-l poti purta inclusiv cand faci miscare.

Bijuteriile in functie de stilul vestimentar

Cercei, lantisoare, bratari ori inele, accesoriile ofera un plus de feminitate, daca sunt purtate si asortate cu atentie. Totul este sa alegi in conformitate cu preferintele tale in materie de haine si de stilul pe care il adopti in viata de zi cu zi. Desigur, pot exista exceptii, ca atunci cand mergi la o petrecere, seara, si optezi pentru o pereche de cercei eleganti, tip candelabru sau pentru un colier masiv.

Curelele in talie

La o rochie simpla, peste un cardigan sau aplicata deasupra unei camasi, curelele sunt si ele accesorii foarte populare si in tendinte. Se poarta la blugi, pantaloni si fuste, dar si aplicate in talie, cat sa o evidentieze, atunci cand imbraci un pulover descheiat, larg sau o rochie care are nevoie de un accesoriu pentru a o pune in valoare.

Orice accesoriu ai alege sa porti, acesta trebuie in primul rand sa te reprezinte, sa fie in ton cu stilul tau vestimentar si sa-ti reflecte personalitatea. Iar cel mai important este sa te simti confortabil si in pielea ta. Nu opta pentru piese care nu iti sunt pe plac doar pentru ca sunt la moda, e posibil sa nu ti se potriveasca, in ciuda tendintelor. Poarte orice te face sa te simti bine, totul cu gust si simplitate.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.