Care sunt cele mai potrivite cadouri pentru Craciun

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 dec 2018, 12:51

A mai ramas foarte putin timp pana la Craciun, asa ca este obligatoriu sa cumperi cat mai repede cadourile pe care urmeaza sa le oferi persoanelor dragi tie.

Probabil ca si tu, ca si multi alti oameni, te intrebi care sunt cele mai potrivite cadouri de oferit cu ocazia Craciunului. Ne pare rau sa te dezagamim, dar nu exista cadouri ideale. Insa exista unele cadouri mai potrivite decat altele. Daca iti aloci suficient timp si te concentrezi asupra celor carora vrei sa le faci surprize de Craciun, sansele ca sa alegi niste cadouri potrivite sunt foarte mari. Nu conteaza cati bani dai pe cadouri, ci doar ca darurile respective sa-i bucure si sa-i emotioneze pe destinatari.

Ti-am pregatit cateva exemple de cadouri despre care noi chiar credem ca ar putea fi nimerite de Craciun, atata vreme cat sunt oferite persoanelor potrivite.

Un telefon mobil de ultima generatie

Magazinele de electronice sunt pline de telefoane pentru buzunarele si dorintele, astfel ca nu ar fi o idee rea sa iei in calcul ca, de Craciun, sa-i oferi cuiva drag un smartphone de ultima generatie drept cadou.

Daca vrei sa faci alegerea corecta, ar fi bine sa tii cont de mai multe aspecte. Primul dintre ele este pretul. Pe piata exista telefoane ieftine, sub 500 de lei, dar si telefoane foarte scumpe, cu preturi care pot sa depaseasca pragul de 5.000 de lei. Important este sa iti stabilesti, inca de la inceput, cati bani esti dispus sa cheltui pe un telefon mobil pe care vrei sa-l oferi cadou de Craciun. 

Ca sa-ti faci o idee in ceea ce priveste suma de bani pe care ar trebui sa o investesti in achizitia unui telefon mobil, este necesar sa te documentezi online. Totodata, ca sa afli cat costa un anumit telefon, cel mai simplu ar fi sa folosesti de motorul de cautare Google si sa scrii, de exemplu, „ Huawei P20 Lite pret ”.

Al doilea aspect de care sa tii cont ca sa alegi un telefon potrivit pentru destinatarul cadoului tau este la ce o sa foloseasca gadgetul persoana respectiva. Daca nu stii, incearca sa descoperi, intr-un fel sau altul. 

Un brad la ghiveci

Un brad la ghiveci poate fi un cadou nemaipomenit pentru cineva care iubeste natura si, de asemenea, adora Craciunul. Daca optezi sa daruiesti un astfel de cadou, „livreaza-l” impreuna cu instructiunile pentru ingrijirea corecta.

De asemenea, o sa fie nevoie si ca tu sa-l intretii asa cum trebuie inainte sa-l oferi. Este esential sa stii ca bradul la ghiveci pentru Craciun nu ar trebui bagat in casa imediat dupa ce il cumperi, pentru ca la tine in locuinta este mult mai cald comparativ cu locul din care achizitionezi arborele. Daca trece brusc de la frig la cald, bradul risca sa-si deregleze toate procesele biologice.
Prin urmare, ar trebui sa te asiguri ca bradul trece treptat la o temperatura mai putin scazuta. Astfel, dupa ce il cumperi, cel mai bine ar fi sa asezi bradul la ghiveci intr-un spatiu mai racoros, precum un balcon.

Cand vine vorba de intretinerea unui brad la ghiveci, este important si ca acesta sa fie udat atat cat trebuie si cand trebuie. Asadar, cere-i vanzatorului de unde achizitionezi bradul sa-ti spuna cum si cand trebuie udat bradul.

Ultimul aspect de avut in vedere in ceea ce priveste ingrijirea unui brad la ghiveci este ca locul in care va fi amplasat arborele sa beneficieze de suficient de multa lumina naturala. 

Un cuptor cu microunde

Un cuptor cu microunde este un cadou surprinzator, dar perfect pentru cineva care tocmai si-a renovat bucataria sau pentru un pasionat un gatit. O sa ai de ales intre un cuptor traditional si unul incorporabil. Daca destinatarul cadoului are bucataria dotata doar cu electrocasnice incorporabile, atunci o sa fie nevoie sa cumperi un cuptor de microunde incorporabil. In caz contrar, cumpara un cuptor cu microunde traditional. Din punct de vedere al cheltuielilor cu cadoul, mai avantajos pentru tine ar fi sa iei un cuptor cu microunde clasic, deoarece un astfel de obiect este mai ieftin decat un cuptor cu microunde incorporabil. Insa tipul cuptorului cu microunde va depinde, asa cum scriam mai sus, de celelalte electrocasnice din bucataria destinatarului cadoului tau.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.