Care sunt cele mai respectate femei din zodiac? Află dacă te numeri printre ele

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2022, 22:55

Taur, Balanță, Pești și Fecioară. Acestea sunt cele mai respectate zodii feminine. Află care sunt calitățile acestora

TAUR

Femeia Taur este cunoscută pentru empatia și bunătatea de care dă dovadă. Nu-și dorește să supere sau să deranjeze pe cineva, dar dacă o face, nu are pace până când nu rezolvă lucrurile. Femeia Taur este adepta dreptății și este dispusă să facă absolut orice pentru a arăta că nu este vinovată, atunci când este cazul. Atunci când o persoană apropiată ei are nevoie de ajutor, femeia Taur nu va ezita nicio secundă să i-l ofere și va face orice pentru a ajuta.

Femeia Taur este justă, corectă și se ghidează după dreptate întotdeauna.

Citeste si: Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021. O zodie va pune punct unei relații de prietenie. Capricornii vor face o criză de gelozie astăzi

BALANȚĂ

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Femeia Balanță este una dintre cele mai respectate femei pentru că, din fericire, nu ai ce să-i reproșezi.

Aceasta dă dovadă de un caracter de elită, nu își uită adevăratele rădăcini, este modestă și, cel mai important, urăște bârfa și mondenul. Dacă vrei să-ți pui încrederea în cineva, aceea este femeia Balanță. Dacă îți dorești o parteneră pe care să te poți baza necondiționat, alege o femeie Balanță. Nu te aștepta ca femeia Balanță să-ți facă promisiuni deșarte, pentru că are coloană vertebrală se ține mereu de cuvânt.

FECIOARĂ

Femeia Fecioară este apreciată în mod special pentru empatia de care dă dovadă. Nu îi plac oamenii prefăcuți pentru că nici ea nu este prefăcută și nici mincinoasă. Atunci când cineva o deranjează cu ceva, femeia Fecioară nu ascunde acest lucru, ci încearcă să-l explice fără să supere persoana în cauză. Femeia Fecioară nu te va trăda sau dezamăgi vreodată, căci dacă s-ar înâmpla, nu ar putea trăi cu gândul că a trădat pe cineva drag.

Femeia Fecioară este genul care se preocupă de starea celor apropiați mai mult decât de starea ei, lucru care, de foarte multe ori, o determină să-și lase nevoile pe ultimul loc.

Citeste si: AUGUST 2021: Horoscop carieră. Zodiile care au noroc la bani în luna august

PEȘTI 

Femeia Pești este o femeie cu o aură sentimentală specială.

Ea se deschide doar unei singure persoane care îi seamănă la caracter, lucru care se întâmplă rar pentru că aproape nimeni nu este ca ea. Este o femeie cu principii, nu suportă bârfa și nu împarte păreri răutăcioase nici măcar în grupuri mici. Femeia Pești este modestă și ajută oamenii din pură bunătate și plăcere, fără să aștepte altceva în schimb. Când vine vorba de relații, este dedicată în totalitate și ar sacrifica orice de dragul partenerului.
Îi place să facă lucrurile ca la carte, nu doar ca să fie făcute.