Care sunt cele mai scumpe cafele din lume! De ce costa o punga o mica avere

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 12:35

Cine ar fi crezut ca o punga de cafea poate ascunde o mica avere? Noi am cautat pentru dumneavoastra cele mai scumpe cafele din lume si le-am gasit!

Cateva boabe ajung sa valoreze o mica avere: pana la 600 de euro kilogramul! Si asta din cauza modului... sa-i spunem usor ciudat de prelucrare a cafelei. Boabele sunt extrase din excrementele unui mamifer care seamana cu o pisica. Pe scurt, animalul inghite boabele de cafea, iar in procesul de digestie apare o enzima care da cafelei o aroma unica.  E cafeaua kopi luwac! „E foartte scumpa! Adrian Nastase bea kopi luwac !”.

A doua in clasamentul celor mai scumpe cafele costa aproape 400 de euro pe kilogram! Esmeralda Gheise Panama, care vine tot din aceeasi zona. Adica din Etiopia. Este o cafea cu arome de iasomie si vanilie si, totusi, cu un gust foarte tare. Nu-i de mirare ca se recomanda oamenilor cu... responsabilitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.