Care sunt culorile anului 2021 si cum le asortezi cu o lenjerie de pat?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 apr 2021, 14:53

La sfarsitul fiecarui an, Institutul pentru culori Pantone din New York desemneaza culorile care vor domina anul care urmeaza sa soseasca.

La luarea acestei decizii, contribuie designeri si artisti renumiti din toata lumea, care cad de acord asupra unei palete de culori care va fi integrata in lumea modei, a designului interior, precum si in multe alte aspecte din viata de zi cu zi.

Dupa cum stii, anul 2020 a fost un an atipic, la care nimeni nu se astepta. Astfel, Institutul a facut o alegere pe masura vremurilor actuale si a declarat ca cele doua culori care vor reprezenta anul 2021 sunt gri suprem sau neutru (Ultimate Grey) si galben vibrant (Illuminating). De altfel, este a doua oara in cei 22 de ani de existenta cand Institutul din New York selecteaza doua culori si nu una.

Pentru cei de la Pantone, combinatia este cum nu se poate mai potrivita pentru timpurile traite. In timp ce galbenul transmite senzatia de optimism, speranta si pozitivitate, griul reflecta ideea de stabilitate, dar si rezistenta naturii, reprezentata de pietrele de pe plaja.

Adu culorile anului 2021 in casa ta

Daca si tu te regasesti in valorile mentionate anterior, rezistenta, optimism si stabilitate, ar fi o idee buna sa utilizezi aceasta paleta cromatica pentru a-ti decora casa. Incepe cu dormitorul tau, locul in care petreci cel putin 7 ore din zi pentru a te odihni. Cand vei vedea multitudinea de reduceri si oferte din magazinul online patulmeu.ro, vei intelege ca cea mai buna alegere este sa achizitionezi o lenjerie pat care sa combine cele doua nuante.

Insa nu trebuie sa neglijezi nici materialul din care vor fi confectionate accesoriile alese pentru casa ta. De exemplu, o lenjerie de pat cocolino este ideala pentru noptile friguroase, in care vrei sa te cuibaresti intr-un pat pufos si sa te invelesti cu o lenjerie care iti da senzatia ca te ia in brate.

Extrem de populare sunt si produsele realizate din bumbac, un material termo-izolant, cu proprietati non-alergenice, care este indicat atat pentru copii, cat si pentru adulti. De asemenea, poti opta pentru lenjerii finet, pentru cele satinat superior si multe altele.

Cum poti asorta aceste culori?

Daca alegi o lenjerie de pat in nuante de gri neutru si galben vibrant, este important sa te asiguri ca aceasta se asorteaza cu alte piese de decor din dormitorul tau. Desi galbenul este o culoare mai complicata, care nu se potriveste cu multe alte culori, aceasta este luminoasa si poate inveseli orice incapere, motiv pentru care nu strica sa inveti cu ce alte nuante s-ar „intelege”.

De pilda, daca detii o lenjerie de pat galbena, o poti asorta cu draperii sau cu un covor intr-o nuanta subtila, cum este rozul prafuit, care merge de minune si cu nuanta de gri neutru. De asemenea, poti opta si pentru decoratiuni mici, precum o lampa, un tablou sau cateva lumanarele parfumate.

Acceseaza chiar acum magazinul online patulmeu.ro, unde vei descoperi reduceri fenomenale la orice model de lenjerie de pat, livrare rapida si multe alte oferte de care trebuie sa profiti pentru a-ti transforma casa intr-un loc de vis.

 

 

Taguri: