Care sunt facilitățile oferite de cel mai de lux camin batrani privat din Bucuresti

Author: Raluca Vitu

Grija nostră față de persoanele dragi mai în vârstă se poate manifesta atât prin dragostea și aprecierea pe care le-o oferim în fiecare zi, cât și prin asigurarea accesului la o îngrijire adecvată și la servicii medicale specializate. Pentru a-i face fericiți și a le aduce echilibrul emoțional de care au atâta nevoie, avem datoria morală să le oferim tot ceea ce este necesar unui trai potrivit vârstei și îndeletnicirilor vieții lor curente.

În sprijinul celor care doresc să le asigure celor dragi servicii de îngrijire premium, Asociația Creștină Lucia Maria a construit o serie de cămine pentru bătrâni la cele mai înalte standarde de dotare și echipare. Personalul instruit și pregătit pentru a asigura tot ce este necesar din punct de vedere uman, emoțional și medical  este capabil să facă față  oricărei situații. Grație excelenței, Cămin pentru Bunici este cel mai de lux camin batrani privat din Bucuresti.

Cui se adresează acest centru de îngrijire pentru bătrâni?

Oferind o serie de facilități la cele mai înalte standarde, pe care nu le veți regăsi în niciun alt centru din București, acest cămine de bătrâni poate fi locul de reședință  pentru persoane în vârstă care nu se mai pot ajuta singure în efectuarea activităților zilnice, care se află în convalescență în urma efectuării unor intervenții chirurgicale sau care suferă de anumite dizabilități fizice sau psihice, precum boala Alzheimer.

Pentru cei mai mulți dintre beneficiari, acest azil de bătrâni reprezintă o casa de retragere și un loc unde pot beneficia de îngrijirea și asistența medicală de care au nevoie. De asemenea, acesta este un loc sigur pentru socializare, pentru primirea unei alimentații adecvate, pentru activități recreative și pentru îngrijire medicală specializată.

Aici persoanele în vârstă au la dispoziție o întreagă echipă de îngrijitori, asistenți și medici specialiști în geriatrie, care au misiunea zilnică de a le asigura cele mai adecvate servicii. Aici este spațiul în care bătrânii găsesc liniște, respect și aprecierea de care au nevoie.

De ce servicii au parte beneficiarii și care sunt costurile?

În acest centru toți beneficiarii vor avea parte de cele mai adecvate metode de îngrijire și tratament. Serviciile medicale de specialitate cuprind atât aparatură performantă, cât și o echipă bine pregătită pentru îngrijirea și recuperarea rapidă a persoanelor convalescente. Un medic de medicină generală și un medic geriatru sunt la dispoziția pacienților în permanență. Personalul se ocupă și de administrarea tratamentelor, conform prescripțiilor medicale, iar bătrâni pot beneficia, la cererea familiei, și de analize și investigații medicale de specialitate.

Dotările de care dispune centrul sunt moderne și adaptate stilului de viață al persoanelor care locuiesc în astfel de centre. Spațiul este generos, pentru a oferi fiecărui beneficiar suficient loc pentru activitățile zilnice și pentru intimitate. Există spații de cazare pentru toate gusturile și preferințele.

Având în vedere complexitatea și standardele înalte de calitate oferite, tarifele reflectă foarte bine raportul calitate-preț. Ele includ servicii standar și servicii personalizate, respectiv:

  • îngrijire din partea unui personal calificat
  • acces la toate utilitățile și spațiile comune ale căminului de îngrijire
  • 3 mese și 2 gustări în fiecare zi
  • socializare și interacțiune cu persoane de vârstă apropiată
  • un medic generalist și un medic geriatru în permanență
  • acces la analize și consultații medicale de specialitate
  • prezența permanentă a unei asistente medicale și a unei unei infirmiere
  • administrare medicamente conform prescripțiilor medicale și conform recomandărilor familiei
  • un preot duhovnic
  • respectarea strictă a igienei corporale
  • organizarea de aniversări și mese festive
  • servicii de spălătorie și uscătorie
  • plimbări zilnice în aer liber și supravegheate
  • monitorizare permanentă a parametrilor fiziologici: tensiune arterială, glicemie, temperatură, puls, scaun, diureză
  • activități recreative zilnice
  • servicii de kinetoterapie
  • menținerea unei legături permanente cu familia și informarea membrilor acesteia în legătură cu starea sau evoluția beneficiarului.

Tarifele practicate de căminul de bătrâni al Asociației Creștine Lucia Maria sunt diversificate și sunt calculate în funcție de tipul pachetului de servicii ales și de extraserviciile  necesare sau solicitate. Aici pot fi asigurate cele mai bune condiții de care orice persoană în vârstă are nevoie.

Căminul pentru Bunici este locul ideal de care au nevoie cei dragi. El reprezintă cea mai modernă și ce mai sigură alternativă pentru îngrijirea și oferirea de servicii medicale și asistență permanentă pentru persoanele aflate în imposibilitatea de a  se mai îngriji singure. Acest centru este cel mai potrivite loc pentru a-i ajuta atât pe cei aflați în nevoie, cat și pe membrii familiei care doresc cele mai bune soluții pentru ei.

Asociația Creștina Lucia Maria dispune de mai multe centre, situate în zone liniștite din Voluntari și Ilfov. Toate centrele oferă servicii de cea mai bună calitate, la standarde occidentale. Ele au fost concepute ca și case de bătrâni specializate și au fost dotate astfel încât să ofere un maximum de confort și siguranță  persoanelor mai în vârstă.

Pentru mai multe detalii și o ofertă personalizată accesați site-ul Camin-pentru-bunici.ro! Pentru a vă convinge de calitatea serviciilor cei interesați pot solicita și o vizionare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.