Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Inima rebelă”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 29 octombrie, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2024, 23:12

Un nou motiv de bucurie pentru fanii serialelor turcești! Îndrăgita producție “Inima rebelă” va putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de săptămâna viitoare la Kanal D!

Serialul turcesc “Inima rebelă” a cucerit inimile telespectatorilor încă de la primele episoade cu o poveste impresionantă de viață presărată cu emoții și trăiri palpitante. Producția a adus în atenția publicului și o frumoasă poveste de dragoste între cei doi protagoniști, Yaman și Ruya, personaje interpretate de tinerii și talentații actori Halit Özgür Sarı și Simay Barlas.

Care sunt noile zile de difuzare ale serialului turcesc „Inimă rebelă”

Captivantul serial „Inimă rebelă” va putea fi urmărit chiar si marți, 29 octombrie, la ora 20:00, odată cu încheierea producției Totul pentru familia mea, iar de săptămâna viitoare va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D și va aduce în continuare pe micile ecrane noi momente impresionante, emoții puternice, întâmplări dramatice, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige.

Citește și: Halit Özgür Sarı, protagonistul noului serial Inimă rebelă, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor și ce surpriză i-au pregătit colegii săi chiar pe platourile de filmare

Telespectatorii i-au reîntâlnit în distribuția serialului Inima rebelă pe chipesul actor Halit Özgür Sarı, în rolul principal Yaman, pe care l-au cunoscut încă din 2022, în producția Totul pentru familia mea și apoi în anul 2023 în serialul „Destăinuiri”.

Partenera lui de platou este superbă actrița Simay Barlas, care dă viață personajului principal Rüya, cunoscută din serialul „Furtună pe Bosfor” și Nemilosul Istanbul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Indemnizația de la stat poate ajunge la maxim 8.500 lei pe lună! Cine poate beneficia de ea?

„Inimă rebelă”, o poveste tulburătoare de iubire

Noul serial turcesc „Inimă rebelă” prezintă povestea de viață a tânărului Ali, care a fost răpit în copilărie și forțat să lucreze pentru o bandă care l-a smuls din sânul familiei sale. După mulți ani de suferințe și momente dificile, acesta își schimbă numele în Yaman și reușește să evadeze. Ambițiosul tânăr și-a construit o viață nouă alături de trei prieteni.

Citește și: El a fost cea mai mare iubire a renumitei Dolunay Soysert, care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”! Iată cine este chipeșul actor din Turcia care i-a furat inima frumoasei actrițe

Viața lui Yaman a luat o întorsătură neașteptată când a întâlnit-o pe frumoasă Ruya, o tânără născută într-o familie bogată. În cele din urmă, cei doi tineri s-au îndrăgostit iremediabil, însă Yaman a descoperit cu stupoare că iubitul fetei nu este altcineva decât fratele lui biologic. Alaz Soysalan. Nu pierdeți marți, 29 octombrie, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou episod din serialul Inima rebelă, iar de săptămâna viitoare veți putea urmări îndrăgită producție de luni până vineri, de la aceeași ora!