Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “O dragoste”! Cum va evolua povestea impresionantă de iubire dintre Doga și Fatih

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mar 2024, 20:09

Anunț important pentru fanii serialului “O dragoste”! Iată care sunt noile zile de difuzare ale îndrăgitei producții de la Kanal D!

Serialul turcesc „O dragoste” a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, cu povestea impresionantă de viață inspirată din realitate. Personajele bine conturate, intrigă captivantă, situații emoționante, tradiții străvechi, puse în scenă de actori renumiți și apreciați în Turcia și peste hotare, dar și de tineri actori aflați la început de carieră.

Care sunt noile zile de difuzare ale îndrăgitei producții „O dragoste” de la Kanal D

Fanii serialelor turcești vor putea urmări de săptămâna aceasta producția “O dragoste”de marți până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, care va aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente memorabile, intrigi uluitoare, întâmplări emoționante, răsturnări neașteptate de situație ce îi vor fascina.

Citește și: Cum arată Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Serialul „O dragoste” a adus în prim plan povestea încântătoare de dragoste dintre protagoniștii Doga și Fatih, doi tineri care provin din lumi culturi diferite, însă cu toate acestea cei doi tineri vor lupta împotriva tuturor obstacolelor pentru fericirea lor. Viața celor doi îndrăgostiți a căpătat un nou sens în clipa în care aceștia au aflat că vor deveni părinți. După căsătorie, tânăra Doga s-a văzut nevoită să se adapteze noilor obiceiuri și tradiții respectate de familia soțului ei.

În momente dificile, aceasta a cautat alinarea in bratele mamei sale, kivilcim, care inițial nu fusese de acord cu nunta lor, însă in cele din urma a revenit alături de soțul ei si de familia acestuia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Cine este și câți ani are Doğukan Güngör, cel care dă viață personajului principal Fatih în noul serial „O dragoste”

Cei doi protagoniști Doga și Fatih sunt întruchipați de actorii Silă Türkoğlu (24 de ani) și Doğukan Güngör (27 de ani) care jucat impecabil și au dovedit un talent desăvârșit și o pasiune nemărginită pentru actorie.

"Cu fiecare proiect în care mă implic, încerc să aduc la viață personaje complexe și autentice, iar Doğa din «O dragoste» nu face excepție. M-a impresionat modul în care gestionează această tânără conflictul cu mama sa, atunci când viziunile lor despre viață nu mai coincid. Situațiile în care ea se va regăsi și iubirea pură care o ajută să depășească obstacolele îi vor ține pe telespectatori interesați de firul unei povești complicate și atât de actuale",

a declarat actrița Sıla Türkoğlu despre personajul ei.

Nu pierdeți noi episoade captivante din serialul O dragoste, de marți pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!