Care sunt noile zile de difuzare ale serialului “Totul pentru familia mea”! Iată când va putea fi urmărită îndrăgita producție turcească, din 30 septembrie, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 sep 2024, 14:04

Serialul Totul pentru familia mea isi va schimba zilele de difuzare la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

Anunț important pentru fanii serialelor turcești! Îndrăgitul serial Totul pentru familia mea va putea fi urmărit două zile pe săptămână, din 30 septembrie, la Kanal D!

Serialul “Totul pentru familia mea” a cucerit publicul încă de la primele episoade cu povestea impresionantă de viață a fraților Eren, care trec prin multe dificultăți și se confruntă cu multe piedici și probleme de-a lungul copilăriei și adolescenței lor. Rămași orfani, aceștia au încercat din răsputeri să supraviețuiască și să înfrunte toate greutățile pe care destinul le-a presărat în calea lor. Îndrăgita producție a adus în atenția telespectatorilor atât actori consacrați și apreciați în Turcia, cât și tineri aflați la început de carieră în domeniul actoriei, dar extrem de talentați și ambițioși.

Din dată de 30 septembrie, serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat doar de două ori pe săptămâna, la Kanal D.

Care sunt noile zile de difuzare ale serialului turcesc “Totul pentru familia mea”, din 30 septembrie

Captivantă producție turcească “Totul pentru familia mea”, va putea fi urmărită din 30 septembrie, de două ori pe săptămână, în serile de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D și va aduce în continuare pe micile ecrane noi momente emoționante, întâmplări dramatice și multe răsturnări de situație.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

În ultimul sezon al serialului “Totul pentru familia mea”, care a început să fie difuzat recent la Kanal D, protagoniștii vor avea de înfruntat noi piedici și situațîi încâlcite și vor lupta în continuare cu aceeași îndârjire pentru a ieși la liman așa cum au făcut-o și în sezoanele precedente.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Ayaz se simte stânjenit după ce i-a mărturisit sentimentele sale frumoasei Asiye și încearcă să o evite, însă tânăra îl va surprinde în momentul în care va acceptă să lucreze împreună la un proiect pentru școală.

Citește și: Frumoșii actori Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Pe de altă parte, Gulten îi trimite lui Omer filmarea cu accidentul lui Suzan prin curier, iar Akif este hotărât să îl aștepte acasă la familia Eren două zile la rând. Fatma consideră că prezența lui Akif la ei acasă este un moment unic pe care îl folosește pentru a îi rezolva o parte din treburile casnice, deoarece nu știe adevăratul motiv pentru care Akif este prezent în casa ei.