Care sunt noile zile și ore de difuzare ale serialului „O dragoste”, de la Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 iun 2024, 15:52

În ce zile va fi difuzat serialul „O dragoste”

Sursa: Kanal D

De săptămâna aceasta, grila de programe a postului TV Kanal D va suferi modificări, iar serialul „O dragoste” nu va mai fi difuzat luni și marți, de la ora 20:00.

Grila de vară de la Kanal D va aduce mai des pe micile ecrane producția turcească „O dragoste”, întrucât va fi difuzată de luni până vineri, la ora 20:00. 

Când va fi difuzat serialul „O dragoste” 

Aceasta este o veste îmbucurătoare pentru fanii serialului, care, începând cu săptămâna viitoare, vor putea viziona cinci zile pe săptămână povestea captivantă a familiilor Unal și Arslan.

Producția turcească este marcată de o multitudine de evenimente dramatice, care îi au în centru pe Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) și Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), doi tineri îndrăgostiți, dar și pe familiile lor, în care întâlnim valori și stiluri de viață diferite, aspecte care provoacă diverse conflicte pe parcursul poveștii.

Un alt factor generator de conflicte este reprezentat de diferențele de gândire dintre generații, care ies în evidență după ce o sarcină neplanificată îi ia prin surprindere pe Doga și Fatih.

Acestă întâmplare le afectează în mod semnificativ viețile și, totodată, le tulbură familiile.

Citește și: Schimbări de vară în grila de programe Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Telespectatorii se bucură de cinci zile în care pot urmări acțiunea din „O dragoste”

Dacă familia din care provine Fatih este una tradițională, cu principii conservatoare, în contrast, mama tinerei Doga, Kivilcim Arslan, care, în urma divorțului de tatăl fetei, este o femeie singură, are o

altă viziune despre viață. Aceasta crede cu tărie în ideea independenței femeilor în societate, așa că nu acceptă ca fiica ei să aibă un copil la vârsta de 20 de ani, întrucât este ferm convinsă că sarcina va avea un impact negativ pentru viitorul ei.

În consecință, Kivilcim Arslan (interpretată de Evrim Alasya), își propune să rezolve această problemă, ceea ce, pe parcursul serialului, naște o serie conflicte și tensiuni.

Astfel, întreaga poveste este bazată pe opoziția dintre două stiluri de viață total opuse: tradițional și modern.

Citește și: Momente cheie pentru familiile Unal și Arslan, în noul episod din serialul “O dragoste”

De asemenea, firul narativ urmărește evoluția cuplului Doga-Fatih, care, din cauza acestei situații dificile și disfuncționale dintre familiile lor, trăiesc o adevărată dramă care nu le permite să își trăiască povestea de iubire după cum își doresc.

Deși serialul „O dragoste” este unul plin de suspans, Kanal D le aduce pe îndrăgitele personaje mai des pe micile ecrane, pentru ca telespectatorii să poată urmări cinci zile pe săptămână, fără întrerupere, povestea captivantă a tinerilor îndrăgostiți și a familiilor din care fac parte.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?