Care sunt nominalizările de sâmbătă, 8 iunie, propuse de Szilard pe „Insula de 1 milion” de la Kanal D: „Este cea mai mare greșeală strategică pe care o poate face cineva”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 iun 2024, 12:08

Care sunt nominalizările de sâmbătă, 8 iunie, propuse de Szilard pe „Insula de 1 milion” de la Kanal D

Sursa: sursă Kanal D

Szilard este cel care va face nominalizările în ediția de sâmbătă, 8 iunie 2024. Oare care sunt concurenții care vor reuși să se salveze?

Sâmbătă, 8 iunie, are loc o nouă competiție plină de suspans pe „Insula de 1 milion” de la Kanal D, unde Szilard va face nominalizările cruciale. Cine va reuși să se salveze și cine va părăsi insula? Este momentul în care strategiile se schimbă și tensiunile ating cote maxime. Iată ce urmează să se întâmple în ediția de sâmbătă:

Szilard face nominalizările într-o nouă ediție la „Insula de 1 milion” la Kanal D.

Sâmbătă, 8 iunie, are loc o nouă competiție în care suspansul crește vertiginos. Szilard trebuie să facă din nou nominalizările pe „Insula de 1 milion” și trebuie să recurgă la o nouă strategie. Va reuși acesta să facă alegerea corectă sau nu?

Tensiunea crește cu atât mai mult că se apropie Marea Finală de pe „Insula de 1 milion”, emisiunea care este difuzată la Kanal D sâmbătă și duminică, de la ora 21:00.

Cu o nouă strategie și un plan bine pus la punct, Szilard este nevoit să facă noile nominalizări de pe insulă. Concurenții au emoții mari, mai ales că în competiție au mai rămas doar cei mai buni, iar brățările sunt tot ceea ce au mai de preț și trebuie păzite cu tot prețul pentru a putea câștiga competiția.

Citește și: Renata de la „Insula de 1 milion”, dezvăluiri despre ea și Culiță Sterp. Ce legătură există între cei doi: „L-am urmărit”

Tudor își face și el planuri și se gândește ce se va întâmpla dacă va fi nominalizat: Dacă mă nominalizează pe mine și pe toți cei care avem patru brățări este cea mai mare greșeală strategică pe care poate să o facă cineva.”

Szilard este de părere că el și cu Sorin trebuie să câștige probele de sâmbătă, iar Sorin este de acord cu acesta spunând că: „Putem controla jocul, în așa fel încât să fim cu un pas înainte.”

Ceilalți concurenți de pe insulă sunt de cu totul altă părere, spunând că Sorin nu este alegerea bună făcută de Szilard, deoarece Sorin își caută propriile avantaje pentru a putea câștiga.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Marea Finală "Insula de 1 milion" se apropie: Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii!

Doar șapte concurenți vor mai rămâne în competiție

La finalul zilei, doar șapte concurenți vor mai rămâne pe „Insula de 1 milion”, așa cum va anunța moderatorul emisiunii, Cosmin Cernat și astfel emoțiile vor fi și mai mari, atunci când vor începe probele.

Marea Finală a emisiunii „Insula de 1 milion” se apropie cu pași mari, iar odată cu ea vine și un val de entuziasm și emoție atât pentru concurenții rămași în competiție cât și pentru telespectatori. Află care sunt cei șapte concurenți care vor merge mai departe, urmărind emisiunea, sâmbătă, doar pe Kanal D, începând cu ora 21:00.

Iată primele imagini din episodul de sâmbătă, 8 iunie, în video-ul de mai jos: