Care sunt pasii gresiti facuti de Cristian Cioaca?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 10:15

Parchetul General a descoperit noi probe in dosarul Elodia si a fost pusa in miscare actiunea penala in dosarul vechi de 5 ani.

Cristian Cioaca este din nou retinut de autoritati, de data aceasta sub acuzatia de omor calificat. Acesta a fost retinut in baza unor noi probe, este vorba despre cateva urme noi de sange descoperite in apartamentul in care politistul si Elodia Ghinescu au locuit impreuna. Urmele de sange au fost descoperite cu ajutorul unor aparate de ultima generatie.

Potrivit anchetatorilor, Cristian Cioaca a facut mai multi pasi gresiti care i-au determinat pe procurori sa-l suspende din politie.
Primul pas suspect a fost sa schimbe yala si sa ceara sa fie scoasa sotia de la intretinere. Al doilea pas a fost dupa anuntarea disparitiei Elodiei. Cristian Cioaca a reclamat doua zile mai tarziu inundatii in apartament, iar specialistului i s-a parut suspect faptul ca robinetul fusese smuls intentionat din perete. In plus, era evident ca perdeaua de la dus fusese recent schimbata si lipseau cateva prosoape.

O alta greseala a fost disparitia unui cutit de bucatarie din locuinta comuna a sotilor Cioaca.
La perchezitiile din 2007 au fost gasite mai multe urme de sange in baie si in dormitor. Anchetatorii suspecteaza ca Elodia ar fi fost lovita de Cioaca si aar fi decedat, dupa ce in cadere s-ar fi lovit de un corp dur. Fara indoiala, piesa de rezistenta din dosar au fost urmele de sange gasite in masina lui Cioaca, apoi lucrurile descoperite intr-o rapa din Poiana Brasov. Pe camasa gasita in rapa s-a gasit ADN-ul lui Cristian Cioaca.


Mai multe informatii pe wowbiz.ro!