Care sunt perechile de actori din serialele turcești ale căror povești de dragoste au trecut de platourile de filmare. Protagoniștii din ”1001 de nopți” formează un cuplu de 15 ani

Autor: Diana Bostan

Actorii care s-au cunoscut pe platourile de filmare și au format un cuplu și-n viața reală.

Sursa: Instagram: Neslihan Atagul/ Burak Ozcivit

Serialele turcești au cucerit inimile telespectatorilor din întreaga lume, nu doar prin poveștile captivante și decorurile impresionante, ci și prin chimia dintre actorii care dau viață personajelor. Multe dintre aceste cupluri s-au format și în viața reală!

Mulți dintre actorii din Turcia au format un cuplu și în viața reală, consolidând astfel legături romantice care au început pe platourile de filmare. Iată câteva dintre cele mai îndrăgite cupluri din serialele turcești.

Citește și: Topul celor mai memorabile cupluri din serialele turcești. Protagoniștii au cucerit inimile telespectatorilor prin poveștile lor de dragoste

Burak Özçivit și Fahriye Evcen

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri este Burak Özçivit și Fahriye Evcen. Cei doi s-au întâlnit pe platourile serialului „Çalikușu”, difuzat între 2013 și 2014, unde au simțit o atracție puternică unul pentru celălalt.

Citește și: FOTO| Celebra Pinar Deniz, protagonista serialului Secrete de familie, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, chipeșul actor Kaan Yıldırım! În ce țară și-au unit destinele cei doi îndrăgostiți și ce ținute superbe au purtat la nuntă 

Potrivit Fanatik, dragostea lor a evoluat, iar în 2015 au lucrat împreună la filmul „Așk Sana Benzer”. În 2017, au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit, iar în 2019 au devenit părinți unui băiețel pe nume Karan.  În anul 2023, actorii au devenit părinți pentru a doua oară.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

Fahriye Evcen, de origine germană, este cunoscută pentru rolurile sale din producții de succes precum „Cennet” și „Kurt Seyit ve Şura”.

Bergüzar Korel și Halit Ergenc

Un alt cuplu emblematic este format din Bergüzar Korel și Halit Ergenc. Aceștia s-au cunoscut în 2006, pe platourile serialului „1001 de nopți”, și, după ce Halit a divorțat în 2007, a cerut-o în căsătorie pe Bergüzar în 2009.

Cei doi au trei copii: Ali, Han și Leyla. Aceștia formează o familie unită și fericită.

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu reprezintă un alt cuplu de succes din lumea serialelor turcești. Cei doi s-au întâlnit în 2013, în timpul filmărilor pentru serialul „Un destin la răscruce”. După ce s-au îndrăgostit, s-au căsătorit în 2016, într-o ceremonie romantică pe malul Bosforului, la care au fost prezenți prieteni și colegi din branșă. 

Citește și: Topul celor mai frumoase 10 actrițe din Turcia! Publicul din lumea întreagă le admiră pentru talentul și frumusețea lor uluitoare

Acum, la opt ani de la nuntă, cuplul se pregătește să înceapă o nouă etapă a vieții lor, devenind părinți pentru prima dată.

Aceste cupluri nu doar că au cucerit publicul cu poveștile lor din seriale, dar și cu dragostea autentică pe care o împărtășesc în viața reală.

Așadar, serialele turcești continuă să ne ofere nu doar divertisment, ci și exemple de iubire durabilă și frumoasă.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.