Care sunt posibilele cauze ce au dus la moartea profesorului din Buzău, găsit inconștient în fața scării! Se crede că cineva l-ar fi atacat

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat cu Ovidiu Nicolae

Sursa: Facebook Ovidiu Nicolae

O tragedie misterioasă a avut loc în Buzău, unde Ovidiu Nicolae, un profesor de sport de 40 de ani, a murit la 72 de ore după ce a fost găsit inconștient în fața blocului său.

Rudele și prietenii profesorului de sport sunt în stare de șoc, întrucât nu înțeleg ce s-a întâmplat joi seară, pe 20 iunie, când a fost găsit în stare de inconștiență. Ovidiu și-a dat ultima suflare în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Buzău, unde fusese internat de trei zile în stare de inconștiență.

Ce a apărut în mediul online după moartea profesorului din Buzău

Nimeni nu știe cum a ajuns profesorul de sport să zacă pe trotuar în fața blocului său, unde a fost găsit imediat după ce coborâse în grabă din locuință. De asemenea, lovitura din zona bărbiei i-a indus și mai tare în eroare pe apropiații lui.

În aceste momente, prietenii, rudele, foștii colegi și elevii lui Ovidiu Nicolae sunt profund îndurerați. El lasă în urmă o soție devastată și doi copii care vor crește fără tată.

Apropiații și-au exprimat durerea pe rețelele sociale, unde au postat mesaje emoționante după ce au aflat de moartea sa.

Citește și: Bani în plus pentru profesorii asistenți care participă la examenele naționale: Ministrul Educației „Propunem o majorare de aproximativ 25% a cuantumului sumelor acordate asistenților care au și atribuții de scanare” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Prea devreme Ovidiu, prea devreme ai plecat de lângă oamenii care te îndrăgeau... Puțini oameni știu că în spatele echipelor de handbal juniori a stat o adevărată echipă. Mă înclin și îți mulțumesc pentru profesionalism, pentru spiritul de echipă, pentru dragostea nemărginită față de copii/

Greu de crezut pentru noi toți: colegi, elevi, părinți, cunoștințe. Mai avea multe de făcut pe acest pământ, mai avea să se bucure de toate reușitele micuților, să îi vadă cum cresc și să-și trăiască viața...

Dumnezeu parcă e nedrept cu unii. Drum lin către îngeri!”,  sunt câteva dintre mesajele care au apărut după decesul profesorului.

Care sunt posibilele cauze ce au dus la moartea profesorului de sport din Buzău

Circumstanțele în care Ovidiu a ajuns inconștient rămân neclare, iar mai multe ipoteze sunt investigate. Potrivit soției sale, Ovidiu ar fi ieșit în grabă pentru a confrunta câțiva tineri care încercau să fure hainele întinse la uscat.

Ea crede că soțul ei a fost lovit de ei, o ipoteză luată în considerare și de autorități. Pe de altă parte, o femeie care l-a văzut pe Ovidiu susține că acesta s-ar fi împiedicat și ar fi căzut singur, fără a fi lovit de cineva.

Citește și: Accident aviatic la Buzău! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în timpul unui exercițiu militar

O altă ipoteză în cazul morții suspecte a lui Ovidiu Nicolae este legată de o posibilă cardiomiopatie, conform dcnews.ro. Aceasta este o afecțiune a mușchiului inimii, care nu îi permite să pompeze, în mod eficient, sângele în tot corpul.