Care sunt regretele lui Victor Becali „Ți le asumi dacă ești bărbat” Omul de afaceri, povești neștiute din spatele gratiilor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 sep 2023, 15:16

Ce regretă Victor Becali?

Sursa: Facebook- Victor Becali

Victor Becali, lecții de viață în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. Afaceristul vorbește despre familie și despre cei mai grei ani din viața lui.

Cunoscut în spațiul public după implicarea lui în fotbal, omul de afaceri Victor Becali are și regrete în viață. Deși privarea de libertate nu i-a luat demnitatea, statul în arest l-a făcut să rateze momente importante din viața familiei sale.

Victor Becali și regretele

Sincer după cum ne-a obișnuit, Victor Becali nu regretă pedeapsa de patru ani și opt luni pe care a primit-o, așa cum mulți s-ar fi așteptat.

Afaceristul i-a viața așa cum e, cu bune și cu rele.  „Dacă ești bărbat ți le asumi. Și am întâlnit mulți pe acolo care poate nu s-au comportat ca și bărbați”, a spus Victor Becali.

Citește și: Care au fost cele mai grele momente din închisoare pentru Victor Becali „Am avut mereu rușinea asta”

Omul de afaceri recunoaște că nu mai are aceeași încredere în oameni după cele întâmplate și că a devenit mai selectiv. Acesta nu regretă faptul că a fost închis, ci doar timpul pe care la pierdut, dar cu toate acestea, Victor Becali susține că nu are complexe.

Citește și: Cine este și ce vârstă are Cătălin Zmărăndescu. Iată ce face după ce s-a retras din sport

Un alt regret al afaceristului este faptul că această condamnare l-a făcut să piardă și-n domeniul afacerilor. După ieșirea din închisoare, acesta a fost supus unor restricții.

„Eu nu am complexe, nu mă interesează, asta este. Face parte din viață, dar din păcate la noi nu este ca în străinătate. Eu nu pot să am firmă, eu nu pot să am societate, să fiu administrator, dar să trăiesc am dreptul”, a

mai spus Victor Becali în cadrul „Fiță cu Adiță”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Deși a fost neglijat, Bănel Nicoliță nu-i reproșează nimic tatălui său. Fostul fotbalist a fost jignit crunt de cel care i-a dat viață: „M-a făcut în toate felurile”

Victor Becali regretă faptul că nu a putut lua parte la cununia fiicei sale, dar și la nașterea și botezul nepotului său.

Afaceristul nu a primit permisie pentru a fi prezent la evenimentele importante din viața fiicei lui

Victor Becali susține că a cerut permisie pentru a fi prezent la cununia fiicei sale și la botezul nepotului său, însă i-a fost refuzată. „Asta a fost marea mea problemă, astea sunt regrete, că restul ești bărbat, le duci pe toate”, a

adăugat Victor Becali.

Citește și: Gigi Becali, OPERAT de URGENȚĂ! Ce a pățit patronul FCSB

Afaceristul a dezvăluit faptul că a fost eliberat cu trei luni înainte, iar alte persoane care au comis fapte mai grave,  ar fi fost eliberate mult mai devreme de termen.

Citește și: Cum arată Claudia Naboiu, singura fiică a lui Victor Pițurcă. FOTO

„Eu eram criminalul de serviciu, dar asta e. Mai spuneau că acuzațiile comise de mine erau mult mai grave decât cele comise de un hoț care a furat”, a spus ironic Victor Becali.

Victor Becali este un om de afaceri, care a devenit cunoscut în spațiul public atunci când a început să impresarieze jucători de fotbal. În martie 2014, omul de afaceri a fost condamnat definitv la 4 ani și opt luni de închisoare în dosarul transferurilor.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.