Care sunt semnele zodiacale care stau sub cele 4 elemente: apă, aer, pământ și foc

,

Semnele zodiacale se împart în patru mari categorii: apă, aer, pământ și foc. Noi vă spunem unde se încadrează fiecare dintre cele 12 zodii.


In articol:

Cu toții știm că există 12 zodii, dar nu toată lumea cunoaște cu exactitate categoria din care face parte fiecare semn zodiacal.

Mai exact, sunt 4 mari elemente, care conțin, la rândul lor, câte 3 zodii. 

Care sunt zodiile de apă, de aer, de foc sau de pământ?

În funcție de data nașterii, fiecare persoană se încadrează într-o anumită zodie. Este dovedit faptul că semnele zodiacale influențează personalitatea fiecărui om și trasează trăsăturile definitorii. 

Cele 12 zodii se împart însă în 4 mari categorii, guvernate de câte un element primordial. Aceste 4 elemente sunt foc, apă, aer și pământ și fiecare dintre ele își pune serios amprenta asupra nativilor. 

Haideți să vedem ce zodii sunt încadrate în aceste 4 elemente:

Semnele de foc

Zodiile din această categorie sunt Leul, Săgetătorul și Berbecul.

Semnele de pământ

Taurul, Fecioara și Capricornul fac parte din acest element.

Semnele de aer

Acestea sunt Gemenii, Balanța și Vărsătorul.

Semnele de apă

În această categorie intră Peștii, Scorpionul și Racul.

Trăsăturile definitorii fiecărui semn 

Focul reprezintă energie, libertate, acțiune, determinare și luptă. Semnele de pământ au legătură mai mult cu lucrurile materiale, cele de aer cu intelectul, cu speranța și cu visurile, iar zodiile de apă sunt emotive, sentimentale și pline de iubire. 

Aceste 4 elemente, focul, apa, aerul și pământul, reprezintă, de fapt, lucrurile primordiale din viață. Era imposibil ca acestea să nu influențeze și zodiile. 

Cu siguranță ați observat că fiecare persoană se înțelege de minune doar cu anumiți oameni, dar nu poate comunica la fel de bine cu toată lumea. Explicația este simplă: fie s-au născut sub același semn zodiacal, fie sunt guvernați de elemente care se potrivesc. 

De exemplu, nu puteți să credeți că nativii guvernați de foc se vor înțelege bine cu cei guvernați de apă, pentru că cele două elemente se anulează unul pe celălalt. 

Semnele de foc 

Sunt caracterizate de sinceritate, de entuziasm, de forță și de o mare putere de muncă. Sunt persoane extrem de încrezătoare în forțele proprii, iubesc libertatea și ar face orice pentru cei dragi. 

Acești nativi sunt dinamici, gata oricând de acțiune, dar pot fi și impulsivi, aroganți și egoiști. 

Semnele de pământ

Zodiile guvernate de pământ sunt echilibrate, raționale și responsabile. Muncesc foarte mult, dar nu se vor da bătuți atunci când vor să obțină ceva. 

Sunt oameni încăpățânați, cărora le place bogăția, dar și confortul. 

Semnele de Aer

Acești nativi sunt visători, cu capul în aer și sunt dispuși întotdeauna să învețe ceva nou. Sunt sociabili, le place să comunice și sunt foarte loiali atunci când iubesc. 

Semnele de Apă 

Imaginația bogată, emoțiile puternice și trăirile interioare reprezintă caracteristicele de bază ale acestor nativi. Sunt oameni introvertiți, dar atunci când iubesc se dedică în totalitate relației. 

Acești nativi sunt romantici incurabili și pun sufletul pe primul loc. Tocmai de aceea, nu pot fi obiectivi. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca Comănici, adevărul despre scandalul cu videochatul, de la Puterea dragostei: ''Cele mai mari greseli le-am facut din dragoste''

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Nicoleta Dragne, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Doctorul Minune ep 41 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Doctorul minune”, Ali risca inchisoarea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies