Care sunt slabiciunile si fixatiile fiecarei zodii? Iata ce spun astrele!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:57

Fiecare zodie are slabiciunile si fixatiile sale pe care trebuie sa le afli si tu daca vrei sa te intelegi bine.

BERBEC

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului sunt firi impulsive si cea mai mare slabiciune a lor este nerabdarea, nu pot, sub nicio forma, sa astepte si vor rezultate imediat.  Cand vine vorba de persoanele dragi, acestia au o adevarata fixatie in a-i ajuta si a incerca sa le fie mereu alaturi.

TAUR

In cazul nativilor din Tauri slabiciunea si totodata fixatia lor este firea conservatoare.

Sunt persoane rigide si nu accepta prea usor schimbarile din viata lor. Flexibilitatea, oricat de mica, lipseste cu desavarsire in cazul lor.

GEMENI

Acesti nativi nu prea reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce au inceput. Nu se pot concentra doar asupra unui singur lucru, slabiciune care le da multa bataie de cap. Firi prea hotarate, Gemenii sunt fixati, sa nu spunem incapatanati, sa faca totul singuri.


RAC

Instabilitatea emotionala pronuntata, care il face sa oscileze intre stari contradictorii, este slabiciunea evidenta a nativului din zodia Racului. Din nevoia de siguranta Racii vor tot timpul sa cunoasca absolut toate detaliile, sa evalueze toate variantele posibile, pentru a fi convinsi ca lucrurile nu vor scapa de sub control.

LEU

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: